up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Columbia
360

Columbia Jakke Sweet AS II

Columbia Jakke Sweet AS II

Columbia Jakke Sweet AS II

plus
  • 360Columbia Jakke Sweet AS II
  • Play videoColumbia Jakke Sweet AS II
  • Columbia Jakke Sweet AS II
  • Columbia Jakke Sweet AS II
  • Columbia Jakke Sweet AS II

Columbia Jakke Sweet AS II

Produktbeskrivelse Columbia Jakke Sweet AS II

Sweet AS II Softshell Hoodie er et plagg som tilpasser seg din urbane og komfortable livsstil. Løpejakken holder din varme overkropp.

Når du bruker dette komplementet, har du garantert bevegelsesfrihet med det fireveis stoffet som favoriserer fleksibilitet. I frontområdet har den full glidelås og har også en sikkerhetslomme på brystet. På sidene har den lommer som bevarer varmen fra hendene dine eller for å oppbevare personlige ting av liten størrelse ved å inkludere glidelåser. Designet har forhåndsformede albuer, slitesterk hakeskjold og hette for å avvise forkjølelse.

Vann og flekker er ute av overkroppen. Omni Shield-stoffet i sportsjakken fungerer for å forhindre fibre i å absorbere væsker og flekker. Derfor holder du deg alltid ren og tørr. Tilgjengelig fra størrelse XS til XL. Beat the chill med denne Softshell hettegenser. Konstruert med Omni Shield avansert repellency, motstår denne hoodie flekken og regn likt.


Snøring justerbare hems, 2-veis komfort stretch, og en slitesterk hake vakt sørge youre beskyttet og komfortabel. Gjør hva du vil, uansett vær? Nå dvs noe søtt.Funksjoner:


Omni Shield avansert repellency

2-veis komfort stretch

Drawcord justerbar hem

Glidelås hånd lommer

Bevegelsessnitt på albuer

Slitesterk hake vakt

Center Tilbake Lengde: 27.5 iSpesifikasjoner:


Stoff:


100% polyester Prikket dobbel veve

96% nylon / 4% elastan Summiteer LiteTeknologi:


Omni Shield:


Vann og Flekk


Dra nytte av våre tilbud på Columbia Jakke Sweet AS II. I vår nett utendørs butikk, hos trekkinn har vi de beste produktene sånn at du kan nyte dine aktiviteter uten vanskeligheter og med de beste utendørs utstyret. Du kan også besøke andre utendørs kategorier og finne produkter av merket Columbia til den beste prisen.

Spesifikasjoner Columbia Jakke Sweet AS II

Hette
Farge
Funksjoner
Type jakke

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Veldig lett softshell

-

Gamle liker å ha glidelåser i armhulene.

Lett god turjakke

-

Veldig tynn og lett softshell jakke. Ganske godt egnet for svette aktiviteter ved milde temperaturer. Det er derfor en stjernetrigger, du kan ikke virkelig trosse kulden med denne tynne jakken (som det står i beskrivelsen). For fotturer er imidlertid jakken flott, beskytter mot vind, er pustende og kan også plasseres bort i en ryggsekk for å spare plass. Selv når det begynner å regne, ruller regnet godt av.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up