`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Columbia

Columbia Mossy Path

Columbia Mossy Path

Columbia Mossy Path

  • Columbia Mossy Path
  • Columbia Mossy Path
  • Columbia Mossy Path
  • Columbia Mossy Path
  • Columbia Mossy Path

Columbia Mossy Path

Produktbeskrivelse Columbia Mossy Path

Ikke gi opp lykken som trener deg i regnet. Mossy Path er et sportsutstyr som holder deg varm og samtidig eliminerer svette og holder deg tørr. Gjennom sitt vanntette stoff, vil du beskytte deg mot regnet. Inkluderingen av Omni Tech-teknologien er representert av flere lag og forseglede sømmer som forhindrer tilførsel av vann og fremmer åndbarhet.

Mansjettområdet er justerbart. Tilstedeværelsen av kardborrelås på håndleddene bidrar til justering . Den har en intern sikkerhetslomme for å beskytte dine personlige eiendeler. I midjeområdet har den en kinkehale som bidrar til tilpasningen til kroppen din. Dette elementet har en fast justerbar hette.

Brikken er laget med 100% nylonforing og 100% polyesterisolasjonsmateriale for å skjule deg fra det kaldeste været . Tilgjengelig fra størrelse XS til XXL. Den har merkets logo på brystet i hvite bokstaver.

EGENSKAPER:

Vedlagt, justerbar hette

Innvendig sikkerhetslomme

Glidelås med håndlommer

Justerbare mansjetter

Drawcord justerbar hylse

spesifikasjoner:

STOFF:

Shell: Omni Tech TM Generation

Dobby 100% nylon.

Fôr: 100% polyester.

Isolasjon: 100g Microtemp XF II

100% Polyester.


Dra nytte av våre tilbud på Columbia Mossy Path. I vår nett utendørs butikk, hos trekkinn har vi de beste produktene sånn at du kan nyte dine aktiviteter uten vanskeligheter og med de beste utendørs utstyret. Du kan også besøke andre utendørs kategorier og finne produkter av merket Columbia til den beste prisen.

Spesifikasjoner Columbia Mossy Path

Type jakke
Funksjoner
Anbefalt bruk
Teknologier
Hette
Farge

Tecnologias Columbia Mossy Path

KUNDENS TILBAKEMELDING OG SPØRSMÅL (1)

Skiv en vurdering m dette produktet og opptjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: Vurderingene dine vil bli lest av medarbeiderne våre og postet innen 5 virkedager. Spørsmålene dine vil bli besvart per epost, så vår sikker på at du har oppgitt riktig epostadresse.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk