`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Columbia

Columbia Mountain Masochist IV

Columbia Mountain Masochist IV

Columbia Mountain Masochist IV

Columbia Mountain Masochist IV

Columbia Mountain Masochist IV

Columbia Mountain Masochist IV

  • Columbia Mountain Masochist IV
  • Columbia Mountain Masochist IV
  • Columbia Mountain Masochist IV
  • Columbia Mountain Masochist IV
  • Columbia Mountain Masochist IV
  • Columbia Mountain Masochist IV
  • Columbia Mountain Masochist IV
  • Columbia Mountain Masochist IV

Columbia Mountain Masochist IV

Produktbeskrivelse Columbia Mountain Masochist IV

En sko som skiller seg ut for sin holdbarhet er Mountain Masochist IV . Columbia har laget denne modellen designet spesielt for løypetraseene. For de avkjørselene der terrenget er steinete, er profilen til dette fottøyet designet for å gi motstand.

Hvis du er en nøytral uttaler, fra start til slutt, vil du glede deg over ekte pusteegenskaper . Inkludering av lag med netting holder føttene alltid friske. Hvis du bruker denne versjonen, vil du ha mer grep fordi multidireksjonsboltene tilbyr trekkraft på forskjellige terreng og eliminerer sjansene for å skli. Foten din vil ha en tett passform.

Dempesystemet er sammensatt av FluidFoam-innersålen, en mellomsåle som gir eksepsjonell stabilitet og fleksibilitet . For å gi deg flyt i slitebanen har du FluidGuide, multidireksjonell støtteteknologi. I denne versjonen er tungen koblet til vristen. Forfoten har TrailShield-beskyttelse Den omtrentlige vekten på skoen er omtrent 290 gram. Dråpen er 8 millimeter.

Vår ikoniske fjellløpesko er tilbake med nye, toppmoderne funksjoner; Det har imidlertid ikke mistet noen av sine mye elskede trekk, støtte eller fleksibilitet. Slitebestandig maske gir beskyttelse mot uventede hindringer, og nye 3D-trykte overlegg gir økt passform og støtte. High-tech skum mellomsåler kombinerer også med yttersåler, som gir best mulig trekk og beskyttelse på selv de tøffeste stiene.

Egenskaper:

Denne mye forventede oppdateringen til vår klassiske fjellløpesko gir den perfekte blandingen av trekkraft, støtte og fleksibilitet.

Nytt slitebestandig maske med 3D-trykte overlays for forbedret passform og støtte komplimenteres av et oppdatert tunge- og fartsslitsystem.

FluidFoam ™ mellomsåle for eksepsjonell demping, fleksibilitet og støtte. Patentert FluidGuide ™ -teknologi for forbedret midtfotstabilitet og en jevn tur på stien. Ridehøyder: 16mm hæl / 8mm forfoot.

Full lengde Gryptonite ™ yttersåle kombinert med full lengde TrailShield ™ for optimal tramp og beskyttelse.

Teknologi:

TRAILSHIELD:

Torsjonsstivhet og tøff fremre beskyttelse.

FLUIDFOAM:

Allsidig mellomsåle med glatt ryggpute støtte for vei eller sti.

FLUIDGUIDE:

Lykkere stier med multi retningsstøtte og støtabsorberende pute.

GRYPTONITE:

Multi-directional lugs gir aggressiv trekkraft over alle overflater.


Ønsker du og kjøpe Columbia Mountain Masochist IV? Du har kommet til riktig plass! I kategorien Sko hos nett utendørs butikken du kan finne et stort utvalg av ulike modeller til den beste prisen. Finn de beste utendørs produkter, som er tilpasset dine behov på trekkinn. Ser du etter en gave? Ikke gå glipp av våre Herresko tilbud.

Spesifikasjoner Columbia Mountain Masochist IV

Skjønn
Funksjoner
Materialer
Vekt fottøy
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (6)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Utmerket valg

-

Utmerket produktkvalitet / pris Komfortabel og med veldig god finish. Levering som angitt i bestillingen, estimert dato og ren emballasje. Gjenta.

Flotte sko

-

De ser ikke bare bra ut, men gjør definitivt jobben. Jeg har prøvd dem på forskjellige terreng og forhold, og de holdt føttene mine sikret.

Komfortabel

-

For joggesko i denne kategorien er den veldig behagelig og virker veldig motstandsdyktig, og gir utmerket valuta for pengene. Detalj: Jeg bruker bare Asics og Mizuno.abs.

Gayet başarılı

-

Marka için diyecek bişey zaten yok. Ürün çok başarılı ve rahat. Orjinal olup olmama sıkıntısı yok. Tr den almak enayilik oldu artık.

Kvalitet-pris

-

Det er så behagelig og slappe av

Anmeldelse av columbia mountain masochist iv

-

Joggesko er veldig komfortable. Klamrer seg fast til overflaten. Foten er veldig behagelig takket være den profilerte innersålen. Det eneste på bildet var følelsen av at stoffet er topp i hullet ... og det er solid og denne effekten gir ganske enkelt fargen. Det er foreløpig ikke klart hvor mye det blir varmt i dem. Levering, som lovet, ble utført upåklagelig.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk