`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Columbia

Columbia Mountain Masochist IV

Columbia Mountain Masochist IV

Columbia Mountain Masochist IV

Columbia Mountain Masochist IV

Columbia Mountain Masochist IV

Columbia Mountain Masochist IV

  • Columbia Mountain Masochist IV
  • Columbia Mountain Masochist IV
  • Columbia Mountain Masochist IV
  • Columbia Mountain Masochist IV
  • Columbia Mountain Masochist IV
  • Columbia Mountain Masochist IV
  • Columbia Mountain Masochist IV
  • Columbia Mountain Masochist IV

Columbia Mountain Masochist IV

Produktbeskrivelse Columbia Mountain Masochist IV

En sko som skiller seg ut for sin holdbarhet er Mountain Masochist IV . Columbia har laget denne modellen designet spesielt for løypetraseene. For de avkjørselene der terrenget er steinete, er profilen til dette fottøyet designet for å gi motstand.

Hvis du er en nøytral uttaler, fra start til slutt, vil du glede deg over ekte pusteegenskaper . Inkludering av lag med netting holder føttene alltid friske. Hvis du bruker denne versjonen, vil du ha mer grep fordi multidireksjonsboltene tilbyr trekkraft på forskjellige terreng og eliminerer sjansene for å skli. Foten din vil ha en tett passform.

Dempesystemet er sammensatt av FluidFoam-innersålen, en mellomsåle som gir eksepsjonell stabilitet og fleksibilitet . For å gi deg flyt i slitebanen har du FluidGuide, multidireksjonell støtteteknologi. I denne versjonen er tungen koblet til vristen. Forfoten har TrailShield-beskyttelse Den omtrentlige vekten på skoen er omtrent 290 gram. Dråpen er 8 millimeter.

Vår ikoniske fjellløpesko er tilbake med nye, toppmoderne funksjoner; Det har imidlertid ikke mistet noen av sine mye elskede trekk, støtte eller fleksibilitet. Slitebestandig maske gir beskyttelse mot uventede hindringer, og nye 3D-trykte overlegg gir økt passform og støtte. High-tech skum mellomsåler kombinerer også med yttersåler, som gir best mulig trekk og beskyttelse på selv de tøffeste stiene.

Egenskaper:

Denne mye forventede oppdateringen til vår klassiske fjellløpesko gir den perfekte blandingen av trekkraft, støtte og fleksibilitet.

Nytt slitebestandig maske med 3D-trykte overlays for forbedret passform og støtte komplimenteres av et oppdatert tunge- og fartsslitsystem.

FluidFoam ™ mellomsåle for eksepsjonell demping, fleksibilitet og støtte. Patentert FluidGuide ™ -teknologi for forbedret midtfotstabilitet og en jevn tur på stien. Ridehøyder: 16mm hæl / 8mm forfoot.

Full lengde Gryptonite ™ yttersåle kombinert med full lengde TrailShield ™ for optimal tramp og beskyttelse.

Teknologi:

TRAILSHIELD:

Torsjonsstivhet og tøff fremre beskyttelse.

FLUIDFOAM:

Allsidig mellomsåle med glatt ryggpute støtte for vei eller sti.

FLUIDGUIDE:

Lykkere stier med multi retningsstøtte og støtabsorberende pute.

GRYPTONITE:

Multi-directional lugs gir aggressiv trekkraft over alle overflater.


Med Columbia Mountain Masochist IV kan du nyte dine fritidsaktiviteter uten komplikasjoner. Hvis du liker merket Columbia og deres utendørs produkter, gå inn på kategorier av Herresko produkter som du leter etter og legge inn bestillingen så snart som mulig og motta det innen noen få dager. Vårt mål ved trekkinn er å lage produkter av høy kvalitet tilgjengelig for alle med en effektiv verdensomspennende levering.

Spesifikasjoner Columbia Mountain Masochist IV

Anbefalt bruk
Permeabilitet
Vekt fottøy
Farge

KUNDENS TILBAKEMELDING OG SPØRSMÅL (2)

Skiv en vurdering m dette produktet og opptjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

God service

-

Raskere n cepat.

Flink

-

Flink

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: Vurderingene dine vil bli lest av medarbeiderne våre og postet innen 5 virkedager. Spørsmålene dine vil bli besvart per epost, så vår sikker på at du har oppgitt riktig epostadresse.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk