up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top

Hvilke Gensere trenger jeg?

Sweatshirts er laget med sweatshirt fleece, som er et tykt stoff som er beslaglagt på den ene siden og har en delikat, fleecy lur på den andre. Genseren er ment å brukes med den ferdige siden ut og siden nær huden, slik at luften som er fanget inni vil bidra til å opprettholde kroppsvarmen.
Gensere til kvinner er også kjent som moteartikler. Du kan kjøpe sweatshirts for kvinner fra Arcteryx , Salomon , Salewa , Columbia , Haglöfs .

Hettegensere

Hettegensere inkluderer ofte en muff sydd på nedre front og en løpesnor for å regulere hetteåpningen. Hettegensere til kvinner kommer i forskjellige farger og stiler. Du kan kjøpe hettegensere for kvinner fra Arcteryx, Salomon, Salewa, Columbia, Haglöfs .

Tips for å velge Gensere og hettegensere

1. Du vil ha noe behagelig å ta vare på, og som virker bra nær huden. Trekk ut materialer som virker harde eller skrape. Målet er å forsikre deg om at du er komfortabel fra du glir på plagget til det går i vasken.
2. Det er noen tips du må huske på når du sjekker passformen til gensere og gensere. Dimensjoneringen sikrer at bevegelsesutvalget ditt ikke hindres på noen måte. Hvis du synes at det ser ut til å pakke deg inn på noen måte, bør du vurdere å søke den neste større størrelsen eller minst en som har et fyldigere snitt.
3. Tenk på bestanddeler som fargen på øynene, hårfargen og også hudtonen når du leter etter en hettegenser eller genser. Det vil gi deg noen ideer om hvilke farger som vil tjene best.


clouse menu Lukk