up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top

Hvilke hodeplagg trenger jeg

Balaclava
Balaclava er en type hodeplagg som vanligvis er laget av polyester eller ullmateriale. Balaclava dekker hele ansiktet ditt, og gir plass til bare øyne, nesebor og munn. Dette hodeplagget er ideelt for kaldt vær og kan brukes under hjelm.

Bandana
Bandana fungerer som et pannebånd og en ekte livredder på turstiene under varme, fuktige forhold. De holder håret utenfor øynene og ansiktet mens de også absorberer svette.

Lue
Beanies er allment tilgjengelige i sin standard design akkurat som en bønne. De mest brukte materialene er ull, polyesterfleece og polypropylen. Luer er også tilgjengelige i bomull, bambus, nylon, kashmir og silke. Beanie er behagelig og varm og ideell for kalde dager.

Caps
Capser er vanligvis designet for å blokkere sollys fra øynene. Caps og bånd kommer i forskjellige størrelser, former og design fra ledende merker som Arcteryx , Salomon , a href = "/ utendørs-fjell / salewa / 178 / m" title = " Salewa "> Salewa , Columbia og Haglöfs .

Hatter
Hodet ditt trenger fullstendig beskyttelse mot solstråler om sommeren. Hatter med brede kanter skygger ansiktet og nakken for de skadelige strålene, og holder snø, regn og svette i sjakk.

Pannebånd
Pannebånd brukes vanligvis rundt pannen under intens aktiv utendørsaktivitet for å absorbere svette.

Visir
Visirene ser kulere ut enn hatter på grunn av deres unike design. De er åpne øverst og gir mer pusteevne enn annet hodeplagg. Visir gir utmerket solbeskyttelse til ansiktet ditt og holder svetten fra å dryppe i ansiktet.clouse menu Lukk