up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top

Skjørt for utendørsaktiviteter

For å slå stiene i stil, er skjørt det beste alternativet i forhold til tradisjonelle utendørs klær som bukser, tights, leggings og jeans. Spesielt når du er på tur om sommeren, vil du aldri ha klissete og svette ben som gjør deg ukomfortabel gjennom dagen.
For å bekjempe denne situasjonen har turskjørt og shorts blitt de mest populære klesalternativene for kvinner under varme værforhold. Det finnes forskjellige typer og stiler av turskjørt for kvinner tilgjengelig på markedet. Det er ganske vanskelig å velge den som passer dine behov.

Hvorfor velge turskjørt?

I motsetning til bukser og tights, er turskjørtene mer pustende og gir maksimal bevegelsesfrihet mens du er på stiene. På varme, fuktige dager er skjørtene mer behagelige og luftige. Videre er kvinners skjørt enkle å ta av og på uten å kaste bort tid. Salomon , Salewa , Columbia og Haglöfs tilbyr det beste utvalget av kvinneskjørt for utendørsaktiviteter.

Hvordan velge kvinners skjørt?

Det viktigste når du velger et kvinneskjørt, er komfort. Du må sørge for at skjørtet du kjøper, passer perfekt til kroppen din og gir tilstrekkelig dekning. Materialtypene er det neste viktige punktet som du bør huske på når du kjøper et skjørt til utendørsaktiviteter. Det er forskjellige materialer som er komfortable og pustende, som nylon, syntetisk, polyester og merinoull for vintre.


clouse menu Lukk