up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top

Hvilken genser trenger jeg?

Genserne er et klesplagg vanligvis med lange ermer. Gensere er laget av strikket eller heklet materiale som omfavner den øvre delen av kroppen. Når ermet er, kalles plagget ofte en genservest. Gensere til kvinner har mange forskjellige farger og design. Du kan kjøpe gensere til kvinner fra Salomon , Columbia , CMP , Black Diamond .

Tips for å velge en genser

1. Hvis du trenger en genser i lengre tid enn en sesong, må du holde deg borte fra syntetiske fibre, inkludert akryl, rayon og / eller polyester. Høyere kvalitet gensere er laget av naturlige fibre, som merinoull, kashmir, alpakka og lin.
2. Hvis materialet virker skrapt, lite eller bare ikke som noe du noen gang vil ha på kroppen din, ikke engang å prøve det.
3. Fiber og kombinasjoner av billigere kvalitet kan føre til at de føles stivere, til og med plastiske. 4. Hvis stoffet virker fleksibelt, tett sydd og behagelig mot huden, har det tilsynelatende høyere kvalitet.
5. Gensere med farger eller stingmønstre kan sikkert ha problemer med kontinuitet, spesielt i skjøtene.
6. Gensere med utmerket kvalitet sørger for at fargemønstrene og sømmønstrene passer perfekt.
7. Enhver genser vil ha sømmer av en eller annen variasjon regelmessig rundt mansjettene, skuldrene og bunnen av genseren, og de kan være et betydelig tegn på om en genser vil holde ut. Hvis du ser på en genser, må du kontrollere at sømmene er myke, flate og ha genseren i strømlinjeformet form.


clouse menu Lukk