up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside flecha

Dameklær

Dameklær utendørs

Handle på vårt enorme utvalg av Dameklær. Kjøp til en meget konkurransedyktig pris ditt utendørs utstyr i trekkinn.

Merkevarer av Dameklær

Utvalgte produkter av Dameklær

Essentials for Womens Trekking Klær

Grunnlag

I vinter trekking aktiviteter, neste til hud base lag er alltid den mest krevende klær elementet. Underlag er tilgjengelig i lette til tunge stoffer. For benbeskyttelse kan bunn også brukes under bukser for mer varme og solbeskyttelse. De ledende merkene som Salomon , Salewa , Columbia og La Sportiva produserer og distribuerer baselag av høyeste kvalitet for utendørsentusiaster.

Jakke

Hvis du elsker å vandre i kalde forhold, må du pakke deg med passende klær for å tåle de tøffe værforholdene. Av den grunn vil en fleecejakke med vannavstøtende funksjon være det ideelle valget. Arcteryx , Salomon, Salewa, Columbia og Haglöfs designer og produserer de fineste kvalitetsjakkene som er ideelle for dine utendørs behov.

Gensere

En genser med fleece fleece er et viktig stykke friluftsklær for kvinner og bedre enn en tung syntetisk jakke, siden den er lett å ha på og av. Gensere laget av fleece / ullmateriale gir maksimal varme og komfort og gir deg bevegelsesfrihet. Salomon, Salewa, Columbia, CMP og Black Diamond tilbyr et bredt utvalg av gensere og vester som er perfekte klesplagg for vinterturer og trekkingaktiviteter.

Bukser

Det er zip off bukser som mange turgåere elsker, da de ikke trenger å velge mellom shorts og bukser. Forsikre deg om at strømpebuksene eller buksene du kjøper er laget av hurtigtørkende stoff. Arcteryx, Salomon, Salewa, Columbia, og Adidas har blitt anerkjent som de ledende merkevarene som designer og tilbyr en enorm samling damebukser og skjørt for utendørsaktiviteter.

T skjorter

Fotturer i sommersesongen krever at du velger riktig klær for aktiviteten. Skjorter kan være et godt valg for varme årstider, da de er behagelige å ha på. Velg den som tilbyr UV beskyttelse, pusteevne og komfort. Hvis du er ute etter komfortable, men stilige poloskjorter av høy kvalitet, kan du sjekke ut kolleksjonen fra populære merker som Arcteryx, Salomon, Salewa, Columbia og Haglöfs.

Mer om Dameklær Outdoor

Arm og benvarmer er også et viktig stykke utendørs klær for kvinner. For å beskytte armene og bena fra den harde kalde vinden, bruk varmere som underlag sammen med lange sokker. I tillegg må kvinner bruke ansiktsmaske for å beskytte ansiktet mot skadelige solstråler. Når vi snakker om hodeplagg, kan kvinner velge forskjellige stiler med luer, hatter og en bredbredt hatt.

For vinterturer vil en vanntett lue være et godt valg. Hals gamasjer er en av de viktigste delene av dameklær, for de beskytter nakken og ansiktet mot kald bris og snø. Hvis du har på deg poloskjorter mens du er på fottur eller fotturer, kan du ta med deg en poncho.

Hansker er også viktig utendørsutstyr som holder hendene varme og beskyttet under vinterturer. Disse lange og løse ponchos gir varme og beskytter også sekken mot regn og snø. Foruten dameklær, kan du få alt viktig tilbehør fra kjente merker som Arcteryx, Salomon, Salewa og Columbia.


clouse menu Lukk