up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top

Typer sandaler for utendørs

Skinnsandaler

En av de viktigste fordelene med skinnsandaler er at de er langvarige. Ekte skinnsandaler kan overleve andre sandaler laget av syntetiske materialer. Lær av høy kvalitet drøyer kraftig mot å kreve arbeidsforhold som antyder at skoene vil holde ut mye lenger. Sandaler for kvinner består av lær har mange design i dag. Du kan kjøpe dame sandaler fra Salomon , Columbia , Adidas , La Sportiva , Merrell .

Sandaler i polyamid

Polyamid Sandaler er lette, fleksible, tilpasningsdyktige og har tilstrekkelig bakkeisolasjon og støtdempende egenskaper. Polyamid Sandaler har best stabilitetsytelse. De har god vedheft på bakken og er laget med et ikke merkende, langvarig materiale som forbedrer utholdenhet og holdbarhet.

Sandaler i polyester

Polyester er et fantastisk materiale for sandaler. Du finner polyester innvendig og utvendig på polyestersandaler og til og med på underlaget. Menneskeskapt polymerfiber polyester er lett og langvarig. Polyestersandaler er strekkbare og har et helt eget blikk.

Gummisandaler

Gummisandaler er vanligvis justerbare og vanntette. Du føler deg normalt mykere når du bruker gummisandaler. Gummisandaler er også ganske faste og gjør at de føles behagelige for noen mennesker. Gummisandaler er enkle og morsomme fottøy som er perfekte for strender og andre uformelle miljøer.

Tekstil Sandaler

Tekstilsandalene betyr at varen er laget av tøy som bomull eller annet vegansk materiale. Tekstilsandaler laget av et mer permeabelt stoff er kjent som vanntett. Disse sandalene er pustende og lette å ha på. Tekstilsandaler er best for fritidsklær i sommersesongen.

clouse menu Lukk