up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top

Typer Trekking Boots

Støvlene er et slags tydelig fottøy. De fleste støvler består hovedsakelig av foten og ankelen, mens noen også utgjør en del av underkalven. Noen støvler strekker seg opp på benet, sjelden så langt som kneet eller hoften. De fleste støvler har en hæl som er forskjellig fra resten av sålen. Tradisjonelt laget av lær eller gummi, er stilige støvler laget av et mangfold av materialer. Damestøvler kommer i mange forskjellige farger og design. Du kan kjøpe damestøvler fra Salomon , Arcteryx , Salewa , Columbia , Haglöfs .

Vanntette støvler

De vanntette støvlene brukes til å forhindre at føttene dine vanner og gir deg en tørr følelse under fotturen. Vanntette støvler betyr at lær eller polymeriserte materialer har klart å motstå vann, mest sannsynlig med silikonimpregnering i konstruksjonsmetoden.

Pustende støvler

Pustende støvler kan enkelt beskrives som de støvlene som holder materialer som lar vanndamp forlate mens de holder vannavstøtende. Slike støvler er nyttige for alle, spesielt i varme klima og somre. Fordelene med pustende støvler knyttet til deres ikke løsningsmiddelsystemer, anser dem ikke som et lite skritt foran i en stadig økende miljøinformert verden.

Termiske støvler

Termiske støvler understreker materialer som konsekvent forblir i varmen, for eksempel saueskinn, eller inkluderer et separat termisk lag. Dette laget kan være tykt eller tynt og er sjelden avtakbart. Velg de riktige termiske støvlene ved å lære om det du trenger støvlene for, samt beløpet du vil betale.

clouse menu Lukk