`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Dynafit

Dynafit Trailbreaker Goretex

  • Dynafit Trailbreaker Goretex
  • Dynafit Trailbreaker Goretex
  • Dynafit Trailbreaker Goretex

Dynafit Trailbreaker Goretex

Produktbeskrivelse Dynafit Trailbreaker Goretex

Den superlette Trailbreaker (kun 260 gram) passer godt som en Alpine Running all rounder sko for løyper, på tilnærming eller for trening. Denne skomodellen utnytter fordelene ved kombinasjonen av en ny POMOCA sålkonstruksjon og de velprøvde egenskapene til Alpine Air Mesh øvre fra DYNAFIT. Forbedrede yttersåleegenskaper, som intelligente trekksone og glide, er parret med overlegen overkjøling, fremragende lysstyrke og komfort. EVA mellomsåle av Trailbreaker er enkelt kompresjonsstøpt og holdes til et minimum for en lett, lavprofilsko. Med 10mm drop, er denne stilen ideelt utstyrt for for korte til mellomruter på varierende terreng.

Egenskaper:

Adaptivt rutenett:

Tilbyr komfortabel passform og god ventilasjon, samt muligheten til å tilpasse seg fotens bevegelse.

Alpine Air Mesh:

Den øvre delen av Trailbraker Alpine Running Shoe kalles Alpine Air Mesh. Den er designet for å gi pusteevne, lyshet og komfort. Maskestrukturen sikrer kontinuerlig luftcirkulasjon og en godt ventilert kjøreopplevelse, og super lett og plysj øvre gir et helt nytt nivå av komfort. Så lett og myk, kan du nesten ikke føle det.

Ortholite Footbed:

Pustende, lett, støtdempende såle som tilpasser seg fotens form

spesifikasjoner:

Vekt: 260g


Dynafit Trailbreaker Goretex har Dynafit offisiell garanti fra produsent. Som en Dynafit offisiell forhandler er alle våre tilbud utendørs artikler omfattet av en 2 års produsentgaranti . I trekkinn er vi dedikert til å velge høykvalitets Herresko produkter som vil gjøre aktiviteten mer behagelig. Vi har en variasjon av Sko artikler som passer dine behov og få deg til å føle deg inspirert til å gjøre mer sport i din daglige rutine.

For å få mer informasjon, klikk på følgende link:

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner Dynafit Trailbreaker Goretex

Skjønn
Alder
Anbefalt bruk
Teknologier
Skobredde
Eneste teknologi
Permeabilitet
Miste
Vekt fottøy
Farge

Tecnologias Dynafit Trailbreaker Goretex

KUNDENS TILBAKEMELDING OG SPØRSMÅL (1)

Skiv en vurdering m dette produktet og opptjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

God service og forferdelig produkt

-

Når det gjelder tjenesten jeg ikke har noen klage over, gikk alt etter planen, på den annen side med hensyn til skoen, alt er et problem. Bruk 44,5 i Nike, Adidas, Nb, 45 for asics, Salomon., Er den første dynafit og med hensyn til størrelse og størrelse på foten min, anser produsenten 44,5 så bra, men tvil får meg til å forandre seg til bestillingen for en 45. Skoen er veldig liten, ekstremt smal, stiv for min smak og to to spalter i øvre venstre skoen til 4 i bruk, uten misbruk.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: Vurderingene dine vil bli lest av medarbeiderne våre og postet innen 5 virkedager. Spørsmålene dine vil bli besvart per epost, så vår sikker på at du har oppgitt riktig epostadresse.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk