`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Dynafit

Dynafit Transalper Dynastretch

  • Dynafit Transalper Dynastretch
  • Dynafit Transalper Dynastretch
  • Dynafit Transalper Dynastretch

Dynafit Transalper Dynastretch

Produktbeskrivelse Dynafit Transalper Dynastretch

Utviklet for raske oppstigninger. Denne lette, vind- og vannavstøtende jakken laget av stretch Dynastretch ™ stoff er et imponerende strekkvevet materiale optimalisert med laserperforeringer for ventilasjon, pluss atletisk passform. I tillegg er stoffet slitasjebestandig og samtidig veldig pustende selv under intens fysisk anstrengelse. Mesh-stoff er integrert på baksiden for ideell ventilasjon, spesielt for økt komfort når du bærer en pakke. Jakken har to romslige lommer med glidelås, en egen smarttelefonlomme, og den kan også pakkes raskt og ganske lite å oppbevare i en pakke.
Funksjoner:
Aktiv luftstrømventilasjon
Vannavstøtende
Vindbestandig
Slitasjebestandig
4 veis strekk
Glidelåslomme
Smarttelefonlomme
pustende
Fordeler:
Vannbestandighet
Vindsikkerhet
Varme
puste~~POS=TRUNC
spesifikasjoner:
Hovedmateriale:
Dynastretch Touch Free Eco 128 (89% Pa 11% Ea)
Durastretch Active 4 Way Eco Dwr 123 Bs (84% Pa 16% Ea)
mesh:
Air Mesh 140 Bs (77% Pl 23% Ea)
Teknologi:
Durastretch:
DURASTRETCH er vårt proprietære slitesterke stoff. Vi bruker den til å lage våre slitesterke jakker, giletter, bukser og shorts, for å styrke kne- og sideinnsatser og hansker for alpinklatring, trekking og fotturer. Den er også lett og overraskende behagelig.
DURASTRETCH-stoffer er konstruert av nylon (polyamid) med høyt strekkinnhold. De er lette, komfortable, men slitesterke og svært slitesterke.
DURASTRETCH er tilgjengelig i et bredt utvalg av 2-veis stretch og 4-veis stretch versjoner. Den er pustende og kan behandles med en DWR-finish for å gjøre den vannavstøtende. De fleste av DURASTRETCH-stoffene vi bruker i denne kolleksjonen er egnet for bruk i fire sesonger, da deres indre struktur raskt veker bort.
Omsorg:
Renseri Ikke renseri
Klor Ikke klorblekemiddel
Strykejern Ikke stryke
Tørketrommel Ikke tørketrommel
Vaskemaskin vaske kule syntetiske stoffer


Hvis du ønsker å vite mer om Dynafit Transalper Dynastretch, eller andre produkter av merket Dynafit i Dameklær kategorien hos trekkinn er du heldig fordi vi har et stort tilbud for ulike produkter, slik at du kan realisere dine utendørs aktiviteter med det beste utstyret. Ikke glem å også sjekke ut vår Jakker kolleksjon som du kan velge utendørs produkter fra Dynafit, en av de største merkene i bransjen.

Spesifikasjoner Dynafit Transalper Dynastretch

Bærekraft Dynafit Transalper Dynastretch

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk