`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Dynafit

Dynafit Transalper Hybrid Polartec Alpha

  • Dynafit Transalper Hybrid Polartec Alpha
  • Dynafit Transalper Hybrid Polartec Alpha
  • Dynafit Transalper Hybrid Polartec Alpha

Dynafit Transalper Hybrid Polartec Alpha

Produktbeskrivelse Dynafit Transalper Hybrid Polartec Alpha

Transalper Hybrid Polartec Alpha er en vanntett jakke for kvinner konstruert med Elevation Polartec Alpha-stoff som favoriserer isolasjon og holder deg beskyttet selv i en høyde av 2000 meter.

Blant egenskapene du finner i dette sportsklæret er at konstruksjonen favoriserer pusteevne, slik at du holder huden tørr, spesielt på ekstremiteter og armhulene lenger. Strukturen til denne modellen inkluderer tommelhull. Modellen har en hette for å beskytte deg mot kalde vindkast.

På fronten har damejakken en glidelås som glir for å åpne og lukke. På sidene har versjonen en innvendig glidelåslomme for beskyttelse av personlige ting. Versjonen er tilgjengelig i en rekke størrelser og farger.

Svært pustende, vindbestandig Polartec® Alpha® isolert jakke for høye ytelsesaktiviteter. Den lette Elevation Polartec® Alpha®-jakken tilbyr isolasjon for maksimale prestasjoner opp til 2000 meter. Den hybridkonstruksjonen plasserer Polartec® Alpha®-isolasjon på jakkekroppen og gir høy pusteevne på lemmer og underarmer. I tillegg lyser denne vann- og vindresistente Elevation isolerende jakken når det gjelder strekk for å sikre en høy grad av bevegelsesfrihet. Ytterligere funksjoner inkluderer tommelhull, store glidelommer med glidelås, samt en glidelås innvendig lomme for smarttelefoner gjør denne 269 gram lette hybriden til et ekte høydepunkt.
Funksjoner:
pustende
Elastisk mansjett
Elastisk hem
Hybridkonstruksjon
Smarttelefonlomme
Tøye ut
Vindbestandig
Tommelfingerhull
Aktiv isolasjon
Vannavstøtende
Glidelåslomme
Teknisk informasjon:
lag:
Isolasjon
Vekt:
255 g
Klær Fit:
Atletisk
mesh:
Mesh Warpknit 90 sølv (100% pl)
Hovedmateriale:
Dynashell Ultra Light Miniripstop 30 (100% Pa)
fylling:
Polartec® Alpha® resirkulert 50 Bs
Sett inn:
Durastretch Active 4 Way Eco Dwr 123 Bs (84% Pa 16% Ea)
Omsorg:
Ikke klorblekemiddel
Kaldstryking
Maskinvask kjølig
Ikke tørketrommel


I tillegg Dynafit i Transalper Hybrid Polartec Alpha kategorien Dameklær fra din nett utendørs butikk kan du finne andre produkter relatert med Jakker. Hvis du er interessert i å kjøpe andre produkter fra merket Dynafit hos trekkinn vil du finne et stort variasjon av utendørs produkter som også kan interessere deg. Dynafit er fokusert på innovasjon og forbedre utendørs opplevelse for både nybegynnere og viderekomne nivåer og samtidig opprettholde lave priser.

Spesifikasjoner Dynafit Transalper Hybrid Polartec Alpha

Bærekraft Dynafit Transalper Hybrid Polartec Alpha

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk