`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Eightsox

Eightsox Pro Micro

  • Eightsox Pro Micro
  • Eightsox Pro Micro

Eightsox Pro Micro

Produktbeskrivelse Eightsox Pro Micro

Sokken for løpeentusiaster med profesjonelle behov. Pro Micro er navnet på ultrakort profesjonell kjører sokk med en perfekt støtte ved EIGHTSOX. Det har blitt designet helt anatomisk og hoder i løpet med den karakteristiske åtte støttebandasje som stabiliserer ankelen regionen. Også i form av en åtte, den effektive 8 ventilasjon i den foran vristen gir god luftsirkulasjon. Retten venstre såle er støttet av en anatomisk designet ribbet system under ballen av foten for å gi ekstra komfort når du kjører. Komforten Bandet gir sikker støtte uten å begrense bena og Achilles comfort zone lindrer dette sensitive området fra press og stress. Den anatomisk korrekt midfoot komfortsonen på den ytre regionen under metatarsal bein forhindrer blåmerker og sparer vekt.

Egenskaper:

Comfort Cuff

Achilles Comfort Zone

8 Support bandasje

8 Ankel Flex Zone

8 Ventilasjon

Midfoot Comfort Zone

R / L Fotseng

spesifikasjoner:

Materiale:

71% polyamid Nylon

27% polyamid Tactel

2% elastan


Eightsox Pro Micro er tilgjengelig i forskjellige alternativ og kjennetegn. Velg den som passer dine behov best og motta det hjemme om noen dager. I tillegg, i nett utendørs butikken kan du finne Eightsox Pro Micro relaterte produkter. Vårt utvalg av Sokker produkter er designet for å gi deg full trygghet, uansett intensiteten på treningen eller sportsaktivitet.

Spesifikasjoner Eightsox Pro Micro

Årstid
Produkttype
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk