up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top
Hjemmeside flecha Elektronikk flecha

flecha Elektrisk lommelykt ()

load

Hvilke fakler vil jeg ha?

En fakkel er et kompakt håndholdt elektrisk lys. Tidligere var lysreservoaret vanligvis en liten strålende lyspære, men disse har blitt erstattet av lysdioder. Fakkel brukes som lyskilde utenfor, på steder uten varig fast belysning, mens strømbrudd eller når en bevegelig lyskilde er nødvendig. De beste faklene er tilgjengelige på disse merkene Petzl , Black Diamond , Regatta , Trespass , Beal

Hodelommelykt

Hodebrenneren drives av å brette et håndtak som lagrer en liten mengde energi i et begrenset kortutladningsbatteri. Hodebrenneren vil ha litt kjøretid og lavere effekt enn batteriekvivalenter, men deres reduksjon av batterier gir dem en perfekt alternativ lommelykt.

Tips for å velge en beste lommelykt

batteritype:
De to hovedtyper av fakkelbatterier: oppladbare og ikke oppladbare. Et ikke oppladbart batteri er ideelt, men avfallsbatterier er rimeligere og kan fås nesten overalt.

Lumen og lysutgang:
A Lumen er en enhet vi bruker for å regulere lyseffekten. Som kunde må du velge den Lumen utgangen som passer best for dine behov.

Utholdenhet:
Det er en faktor som ikke skal overses når du kjøper en ny fakkel. Noen fakler er vanntette, støtsikre, de kan kastes av en klippe og fungerer fortsatt bra i henhold til utholdenhet.

Budsjett:
Kjøp en fakkel fra et merke hvor du kan ta en bemerkelsesverdig holdbar og langvarig fakkel på et passende budsjett.

clouse menu Lukk