`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside Elektronikk

Reservedeler ()

Filtre ()

Filtre

load

Typer elektroniske reservedeler

Nedenfor er en kort oversikt over elektroniske reservedeler og deres funksjoner. Du kan kjøpe disse reservedelene fra disse kjente merkene Petzl , Garmin , Suunto , Led Lenser , Joby

Se stropper

En klokkerem er et armbånd som setter et armbåndsur på håndleddet. Urrem kan være produsert av lær, plast, gummi, klut eller metall, sjelden i blanding. Det kan betraktes som en elektronisk reservedel, som fungerer både som en funksjonell og dekorativ funksjon.

Mikrokontrollere

Mikrokontrollere er små datamaskiner som brukes til å administrere en rekke elektroniske enheter, for eksempel elektroverktøy, fjernkontroller, medisinske apparater og fabrikkmaskiner.

Transformatorer

Transformatorene er laget med to trådløkker og brukes vanligvis til å trappe opp eller ned kraften.

Batterier

Batterier forvandler kjemisk energi til elektrisk energi. De to forskjellige cellene i et batteri er anode + og katode .

Sikringer

Sikringer beskytter deler mot belastning med ekstrem strøm. En sikring inkluderer et festehus, støtte, assosiasjoner og metallsikringselementer som sink eller kobber.

Reléer

Dette er også reservedeler til elektronikk. Disse brukes til å slå strømmen av eller på. Et relé består av en elektromagnet, et anker, et sett med elektriske tilkoblinger og en fjær.

Brytere

Brytere hindrer strøm. De fire typer brytere er enkeltakselt enkeltkast, enkeltakselt dobbeltkast, dobbeltakselt enkeltkast og dobbeltpolet dobbeltkast.

Motorer

Motorer forvandler elektrisk energi til mekanisk energi. Hoveddelene består av en rotor, stator, applikasjoner, kabelboks og øyemutter.

Strømbrytere

Som en beskyttelsesenhet kan en strømbryter reguleres med en fjernkontakt. Det er ment å beskytte kretsen mot overbelastning eller kortslutning.

Lukk