`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside Elektronikk

Tilbehør ()

Filtre ()

Filtre

load

Elektronisk tilbehør utendørs

Elektronisk tilbehør er veldig viktig under camping. De er deler av elektronisk utstyr som har et spesielt formål, og moderne elektronisk tilbehør er kilder som hjelper med å tolke campingoppgavene våre enkelt. Elektronisk tilbehør tilbys av merkene som Petzl , Salewa , Mammut , Suunto , Led Lenser

Elektronikkveske

En elektronikkveske brukes til å beskytte elektronisk utstyr under reise eller camping. Elektronikkveske beskytter nettbrettet, smarttelefonen og andre elektroniske enheter mot vann og smuss. Et vanntett elektronikkveske kan beskytte tilbehør ned til 1 meter.

Mobiltelefonstativ

Mobiltelefonstativ er et lite objekt som brukes til å støtte opp mobilenheten din. Mobiltelefonstativet er ment å ligge på en solid overflate, som et bord eller en disk, slik at du kan se morsomme videoer, bla gjennom bilder og til slutt holde telefonen pen og sikker.

Actionkroppsfeste for kamera

Action Camera Body Mount har en polstret design som gjør at den kan sitte mer stabilt og praktisk på kroppen, og den er også laget av luftige materialer som mer henger sammen med komfortaspektet. Den understreker en konvensjonell 3 pinners montering og gjør det mulig å ta håndfrie bilder. Action Camera Body Mount kan tilpasses de fleste kroppstyper så vel som over vinterfrakker. Den binder seg ved å bruke en hurtigutløserklemme som er enkel å håndtere også med hansker på.

Lukk