`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Garmin

Garmin Etrex 32x

Garmin Etrex 32x

Garmin Etrex 32x

Garmin Etrex 32x

Garmin Etrex 32x

Garmin Etrex 32x

Garmin Etrex 32x

  • Garmin Etrex 32x
  • Garmin Etrex 32x
  • Garmin Etrex 32x
  • Garmin Etrex 32x
  • Garmin Etrex 32x
  • Garmin Etrex 32x
  • Garmin Etrex 32x
  • Garmin Etrex 32x
  • Garmin Etrex 32x

Garmin Etrex 32x

Produktbeskrivelse Garmin Etrex 32x

Etrex 32x er en tracker som du enkelt kan nå målet du ønsker . Hvis du ønsker å reise på sykkel, båt eller bare dekke en fotturerute, er denne modellen ideell. En av de store fordelene du får med dette sportsutstyret er holdbarhet.

Dette laget har en 2,2 "skjerm med 65 tusen farger som kan observeres komfortabelt i sollyset . Når det gjelder fjernsporing, tillater det forbindelse med GPS og GLONASS satellitter. I tillegg er den kompatibel med Birds Eye-satellitten via ekstra abonnement. Teamautonomi når 25 timer . Minnet når 8 GB.

Pre installert, teamet har lagret informasjon om veier og stier i Europa . Som et ekstra tilbehør kan minner kjøpes med ruter fra Spania. For riktig bruk, bruk AA-batterier som ikke er inkludert i pakken.

Utforsk trygg med den pålitelige håndholdte GPS:

2,2 "sollyslesbar fargedisplay med 240 x 320 displaypiksler for bedre lesbarhet

Forhåndsinstallert med TopoActive Europe kart med rutbare veier og stier for sykling og fotturer

Støtte for GPS og GLONASS satellittsystemer muliggjør sporing i mer utfordrende miljøer enn GPS alene

8 GB internminne for kartnedlastinger pluss en microSD ™ -kortspor

eTrex 32x legger til et 3-akset kompass og barometrisk høydemåler

Batterilevetid: Opptil 25 timer i GPS-modus med 2 AA-batterier

eTrex 22x og eTrex 32x gir samme brukervennlighet, holdbarhet og prisgunstighet som eTrex håndholdte GPS-serien er kjent for - sammen med forhåndslastede TopoActive Europe-kart. Disse enhetene er perfekte for quad sykler, sykler, båter eller fotturer.

Se veien:

eTrex 22x og 32x tilbyr forbedrede 2,2 ", 65k farger, sollys lesbare skjermer. Slitesterk og vannavstøtende, disse håndholdte er bygget for å tåle elementene.

Utforsk terrenget:

ETrex 22x og 32x håndholdte enheter kommer forhåndslastet med veibeskrivbare TopoActive Europe-kart som har gater og stier, slik at du kan ta reisen fra rutenettet. Nå kan du kjenne omgivelsene dine - for eksempel vannveier, naturlige egenskaper, bygninger, internasjonale grenser og mer. Du kan også finne tusenvis av interessepunkter, inkludert butikker, restauranter, universiteter, parkeringsplasser og innkvartering.

Hold rettet ditt:

ETrex-serien bruker både GPS og GLONASS satellitt-systemer, slik at mottakeren har muligheten til å spore i mer utfordrende miljøer enn GPS alene. eTrex 32x legger til et 3-akset kompass og barometrisk høydemåler, noe som gjør det enkelt for deg å holde lagrene dine.

Legg til kart:

Med en microSD-kortspor og utvidet 8 GB internminne, kan du enkelt laste ned flere kart for hvor enn eventyret tar deg.

Satellittbilder:

Begge enhetene støtter BirdsEye Satellite Imagery (abonnement kreves), slik at du kan laste ned og integrere satellittbilder med kartene dine.

Finn moro:

eTrex 22x og eTrex 32x støtter papirløs geocaching. Last opp GPX-filer direkte til enheten, og se nøkkelinformasjon som sted, terreng og tips fra Geocaching.com.

Gå hvor som helst:

Med en rekke kompatible monteringer, er eTrex designet som en utendørs håndholdt GPS som er ideell for bruk på quad-sykler eller sykler, i båter eller til fots. Bruk den automatiske monteringsfunksjonen og City Navigator® NT-kartene for veibeskrivelser, eller bruk den robuste monteringen til motorsykkelen eller firhjulet. Uansett hvor du tror du kan ta eTrex, har den kartleggingen og monteringen for å komme deg dit.

Generell:

Fysiske dimensjoner: 5,4 x 10,3 x 3,3 cm

Skjermstørrelse: 3,5 x 4,4 cm; 2,2'' diag (5,6 cm)

Skjermoppløsning: 240 x 320 piksler

Skjermtype: 2,2''transflektiv, 65K farge TFT

Vekt: 141,7 g (med batterier)

Batteri: 2 AA batterier (ikke inkludert); NiMH eller Litium anbefales

Batterilevetid: 25 timer

Vannkarakter: IPX7

Minne / historie: 8GB

Høy følsomhetsmottaker: Ja

Grensesnitt: USB

Kart og minne:

Forhåndsdefinerte kart: Ja (TopoActive Europe; Routable)

Mulighet for å legge til kart: Ja

Basekart: Ja

Lagring og strømkapasitet: microSD ™ -kort (ikke inkludert)

Veipunkter / favoritter / steder: 2000

Ruter: 200

Sporlogg: 10 000 poeng, 200 lagrede spor

sensorer:

Barometrisk høydemåler: Ja

Kompass: Ja

Fritidsfunksjoner:

Arealberegning: Ja

Automatisk ruting (slå ved svingruting på veier): Ja (med valgfri kartlegging for detaljerte veier)

Geocaching vennlig: Ja (papirløs)

Tilpassede kartkompatible: Ja

Jakt / fiskekalender: Ja

Sol og månen informasjon: Ja

Bildeviser: Ja

Ytterligere

Tillegg: Trådløs tilkobling: ANT +

I BOKSEN:

eTrex 32x

USB-kabel

dokumentasjon


Hvis du er interessert i Garmin Etrex 32x, du bør vite at det er på lager og tilbudt til de beste priser- Elektronikk produktnavnet fra merket Garmin har den høyeste produksjon skvaliten. Garmin designer eksklusive utendørs produkter som er skreddersydd for kundenes behov. Så ta en titt gjennom tilbudene tilgjengelig og kjøp din Garmin Etrex 32x idag!

Spesifikasjoner Garmin Etrex 32x

Inneholder
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (47)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Fornøyd

-

Fornøyd med kjøpet, det samsvarer med de grunnleggende funksjonene jeg lette etter, det koster først litt å få operasjonen, men lite får mest mulig ut av det.

Bra kjøp garmin etrex 32x

-

Jeg kjøpte Garmin eTrex 32x GPS på Trekkinn.com til en betydelig lavere pris enn resten av tilbudene på nettet og fysisk butikk. Produktet kom innen den lovede perioden (48 timer) og i perfekt stand. Jeg har brukt noen timer på å bli kjent med produktet, og jeg har allerede tatt en første tur, og foreløpig oppfyller det forventningene mine. Jeg har fullført den med et micro-SD-kort siden 8 GB kommer praktisk talt full med kartografien "standard".

Etrex32x flott produkt til en god pris

-

Utmerket service For etrex32x: slå på batterier i den, last ned rute og sykle, men fantastisk

Fantastisk gps

-

Robust, praktisk, pålitelig og nøyaktig GPS. For øyeblikket ser jeg ikke noe negativt!

Nybegynner

-

Produktet er enkelt å bruke. Bare trenger å bli vant til programvaren og laste ned passende kart (for land utenfor Europa). God pris og anbefalt for nye brukere å garmin.

Garmin etrex 32x

-

Veldig fornøyd!

Jeg synes godt kjøp

-

Jeg har brukt den i 2 dager, jeg tror jeg har gjort det. Bruken er lett for meg. Det er allerede den andre GPS-en, og jeg tror det er derfor det har vært enkelt for meg. Produktet ankom i den fastsatte tiden, godt pakket og til en god pris-

Bra gps, mottatt i tide

-

Jeg har allerede prøvd Etrex 32x, og jeg er veldig fornøyd med enheten, hvis du gjør en riktig konfigurasjon (det er opplæringsprogrammer på nettet) og jobber rutene i Basecamp, kommer du til havnen. Etrex, ser robust og motstandsdyktig ut, den perfekte skjermen i dagslys, under solen. Levering i tide lovet i dobbel eske med polstring. Du vil ikke finne en bedre pris på nettet.

Utmerket gps

-

Rask levering, med en uslåelig pris, jeg slipper den i morgen for en fjellrute, det er min andre GPS (legenden om 2004 er litt gammel for meg) og med dette går satellittdekningen aldri tapt, et pass av utstyr. .....

God pris

-

Veldig god pris og perfekt levering

Bytt transport

-

Bytt transport

Garmin etrex 32x

-

produktet i tråd med mine forventninger. billigere enn på alle andre nettsteder. En liten feil på leveransen med colissimo, men jeg er veldig fornøyd. Jeg oppdaget trekk i og tilsynelatende er det et nettsted som fortjener å være interessert i det.

Utmerket kjøp

-

Robust GPS uten tap av signal når den har oppdaget satellittene, uansett hvor frodig en skog for eksempel. Og for meg er den største fordelen problemet med batteriet, siden det bruker batterier, som i tillegg til å ha en holdbarhet som nesten tredobler de med det innebygde batteriet, antar det ikke en ekstra vekt å bære et eksternt batteri for å lade opp, med tiden det tar. Du bytter bare ut batteriene og fortsetter.

Garmin etrex 32x

-

Levering i tide, god kommunikasjon Laveste priser på markedet, bare liten ulempe ingen brukerhåndbok i pakken, du må laste den ned fra nettstedet

Godt produkt

-

Produktet oppfyller mine forventninger. Pakken var veldig godt pakket; god beskyttelse. Jeg angrer bare på at leveringstiden ble overskredet med 48 timer.

Kjøp etrex 32 x

-

eksakt og raskt leveringsprodukt. Jeg må prøve det fremdeles. Jeg synes jeg har gjort et godt kjøp

Etrex 32x

-

GPS-en er perfekt for fjell, selv om kartene den har installert er for enkle, var forsendelsen rask.

Vi vil

-

Den har kommet godt og beskyttet, det virker litt rotete, men jeg håper det er enkelt

Fornøyd for øyeblikket

-

GPS mottatt i tide. veldig godt pakket. håndtering ennå ikke på "punktet"; Jeg tror det tar litt tid å bli vant til det. Jeg drar i morgen for en 10-dagers tur, jeg skal fortelle deg mer når jeg kommer tilbake! JC²

Den beste prisen

-

... nok en gang, produktet er mye billigere enn på andre nettsteder .... rask og forsiktig frakt .... angående GPS ikke overraskende ... det er perfekt for min fritidsbruk ... liten og lett .... du må kjøpe en støtte hvis du vil bære den sikkert på stroppene på ryggsekken ... Jeg har også investert i en lader med AA-batteri. den lades ikke med kabel. sistnevnte brukes bare til tilkobling til pc.

Garminrex 32x

-

Rask levering og forsiktig. Prisene klart under konkurrerende merker. Du må imidlertid legge til minst ett belteklips (ca. € 12) og et SD-kort (utilstrekkelig kapasitet på det interne kortet når kartet er oppdatert). Dette er min første GPS som ikke er telefonen min: for geocaching vil det ta meg tid å komme i gang, som ikke virker så lett, og å tilpasse seg den ganske rudimentære grafikken.

Utmerket

-

Utmerket kvalitet som alle Garmin-produkter, den er kompakt og foreløpig presis. Jeg tror for verdien jeg burde ta med oppladbare batterier eller noe gavebeskyttelse fra Garmin. Trekkinns levering var rask og alt var i perfekt stand.

Garmin etrex 32x levering

-

Levering ankom som planlagt om 4 dager. Alt perfekt. Veldig fornøyd med kjøpet av produktet, prisen og tjenesten.

Veldig bra kjøp

-

Det er andre gang jeg drar ut med ham, og sannheten er at jeg er veldig glad, vi må huske på at for folk som meg er det første gang du kjøper en for å gå i fjellet, du må lese mye for å vite hvordan du laster ned løypekart og å kunne dra nytte av det. For øyeblikket veldig bra, tror jeg at når jeg bruker det, vil jeg like den enda mer.

Fantastisk

-

Fantastisk gizmo, veldig god kvalitet på materialer så vel som betjening, lastet ñesados-kart og flytter dem godt, ikke veldig raskt, men flytter dem, veldig glade, god service.

Garmin e-trex32

-

Kom på veldig kort tid 5 dager utmerket emballasje perfekt produkt UTMERKET

Alt perfekt

-

Jeg har ikke brukt det ennå, jeg er involvert i det. Den har ganske mange bruksområder. Veldig komplett.

Garmin etrex 32x

-

Det er en god gps etrex er veldig nyttig på fjellet også på sykkelen. Det gir ikke noe problem. Viktig i alle slags situasjoner.

Fantastiske gps

-

GPS anbefales på det sterkeste, jeg bruker den til å sykle på stier og den er perfekt, den er robust og oppfyller sin funksjon, jeg har 64-tallet for fjell, men denne til å gå på sykkel eller motorsykkel er mye mer håndterbar og grensesnittet er veldig intuitivt

Bra kjøp

-

Vi har ennå ikke prøvd det på fjellet, men forsendelsen kom senere enn forventet, takk og lykke jeg fanget den tidlig, for det var en gave og det ville ikke ha vært i tide.

Etrex 32x

-

Det er min to ganger Garmin. Jeg liker dem veldig godt. Takk selger.

Etrex 32x

-

Vi hadde en 'gammel' forløper til dette. Dette er veldig likt, men er tydeligvis mer moderne. Vi har ikke brukt det veldig mye ennå, men bruk er ikke vanskelig. Vi bruker den hovedsakelig til geocaching, men jeg har også sett nyttige funksjoner for når vi skal på lange turer. Vi jobber fortsatt med manualen. Angrer ikke på dette kjøpet.

Garmin eTrex 32x

-

Negative ting: Litt treig i reaksjonen, men ikke så mye at det er et problem. Den er også litt tungvint å skrive på. Positive ting: Veldig bra batteri levetid! Den er liten og kompakt, og har lav vekt - men har likevel stor nok skjerm så den er lett å lese av. Den har også mange praktiske funksjoner, og kartene som følger med er gode for å bruke langs veier. For turer i skogen og fjellet anbefaler jeg likevel å laste ned noen gratis topografiske kart med stier. Veldig fornøyd med denne..!

Perfekt

-

Utmerkede gps, brukte den til å merke terrengruter, så vel som i landbruksproduksjon for å segmentere fragmenter av land, merke punkter som elver, vannhull, skogkledde områder, måle avstander, veier, brukbare og ubrukelige dyrkingsområder. Jeg skulle ønske at den skulle komme med batterier inkludert, og topogarmin europa som den følger med bruker nesten hele det interne minnet og er ubrukelig. Så du må investere i topografiske kart over regionen din (som 1300 for MX), pluss kortet og et par anstendige oppladbare batterier. Fortsatt et produkt som tilfredsstiller dine behov perfekt, jeg vil absolutt kjøpe det igjen.

Flott produkt

-

Kompakt, praktisk og intuitivt! utmerket kjøp, kart inkludert. men ikke batteriene. Jeg anbefaler oppladbare NIMH 2800 mAh batterier .. og det vil vare deg lenge!

Ertex 32

-

Grep først litt arbeidskrevende men etter det går den veldig fornøyd med kjøpet mitt

Garmin etrex 32x

-

En robust GPS. Jeg var allerede kjent med Etrex 30 som fremdeles er i bruk. Denne Etrex 32X har gått gjennom en rekke utviklingstrekk. Nå kan vi begge bruke en GPS på sykkelferie som viser oss veien. Det er veldig avslappet reise. Det eneste jeg ikke forstår er hvorfor Garmin fortsatt bruker en USB-port for dataoverføring og ekstern strømforbindelse. Denne usb-porten er ganske sårbar. Jeg har Garmin på veien, nemlig på en lader for å ha standard skjermbelysning.

Garmin etrex 32 gps brutalt

-

Flott GPS Jeg bruker den til terrengsykkel. Jeg satte den opp ved å følge en nettstudie http://www.misescapadaspornavarra.com/ og ytelsen er brutal. Veldig glad

Flott kjøp garmin etrex 32x

-

Verdien for pengene er veldig bra, en GPS med veldig god ytelse til markedets beste pris. Veldig håndterbar, praktisk å bære, med et veldig intuitivt og brukervennlig grensesnitt. Det virker også ganske robust. Jeg foretrekker berøringsskjermen fordi når det er kaldt og du bruker hansker er det alltid mer behagelig å bruke.

32x etrex-gps

-

Jeg endret Garmin 64s for etx 32x mye lettere og med de samme grunnleggende funksjonene. Mye mer håndterlig og praktisk for fjell.

Garmin 32x

-

Bra produkt!

Garmin 32x

-

Virkelig god pris, søte lille GPS / GLONASS-enheten. Ingen klager fra selger eller produkt.

Gps garmin etrex32

-

For øyeblikket oppfyller jeg alle forventninger. Jeg har bestemt meg for å sende i rekordtempo. Og Garmin, litt etter litt, må jeg få tak i ham. Du trenger manualen.

Etrex skuffer aldri

-

Etrex-serien har brukt den i mange år, og de skuffer aldri. For GPS som kommer til å lide under dårlige værforhold og slag for meg av det beste, de tåler alt. Som alltid veldig glade. en i forhold

Perfekt

-

Garmin GPS-merkefarge, gir alt det lover, og kvalitetsprisen vil være den beste i sitt sortiment. Husk at det kommer uten batterier. Det er farge

Garmin etrex 32x

-

Flott produkt, flott priskvalitet. Veldig fornøyd med ettersalgstjenesten

Høyre

-

Riktig produktverdi for pengene. Det er viktig å lese instruksjonene hvis en ikke er veldig godt plassert ...

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk