`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Garmin

Garmin Fenix 5 Plus

Garmin Fenix 5 Plus

Garmin Fenix 5 Plus

Garmin Fenix 5 Plus

Garmin Fenix 5 Plus

Garmin Fenix 5 Plus

Garmin Fenix 5 Plus

Garmin Fenix 5 Plus

  • Garmin Fenix 5 Plus
  • Garmin Fenix 5 Plus
  • Garmin Fenix 5 Plus
  • Garmin Fenix 5 Plus
  • Garmin Fenix 5 Plus
  • Garmin Fenix 5 Plus
  • Garmin Fenix 5 Plus
  • Garmin Fenix 5 Plus
  • Garmin Fenix 5 Plus
  • Garmin Fenix 5 Plus

Garmin Fenix 5 Plus

Produktbeskrivelse Garmin Fenix 5 Plus

Fenix 5 Plus er en smart klokke som sporer helsen din, gjennom sin håndleddsbaserte sensor. Garmin Chroma Display-skjermen har en kompakt design dekket med en ramme, knapper og baksiden er laget av karbon av diamanttype. På baksiden inkluderer den en pulssensor som hjelper til med å overvåke intensiteten til sportsaktiviteter.

GPS-klokken inkluderer Garmin Pay-applikasjonen som du kan avbryte forskjellige steder uten å bruke lommeboken. Denne modellen inkluderer GPS, Glonass og Galileo som lar deg nå målstreken. Navigasjonssensorene som er inkludert i utstyret er kompass, gyroskop og barometrisk høydemåler.

Med denne modellen vil du spore statistikken og forbedre kondisjonen. Med den anaerobe treningseffekt-metrikken forteller den deg hvordan du kan komme deg til neste nivå i treningsrutinen. Batteriet har en ytelse på 10 dager i smartmodus og 8 timer når GPS-modus er aktivert. Stroppene er utskiftbare Quickfit som varierer mellom skinn, metall eller silikon.

Multisport GPS klokke med kart, musikk, beregninger og mer:

Premium multisport GPS smartwatch, med håndleddpuls teknologi1 og farge TopoActive Europe kart, med Trendline ™ popularitet ruting for å hjelpe deg med å finne og følge de beste banene

Passer til eventyr med robust design som har rustfritt stål eller diamant som karbon (DLC) titanium bezel, knapper og bakside

Nyt favorittmusikken din fra klokken din, trådløst koblet til Bluetooth®-hodetelefoner (selges separat) for telefonfri listening2

Garmin Pay ™ klar. Den kontaktløse betalingsløsningen3 lar deg gjøre betalinger med klokken, slik at du kan legge penger og kort hjemme

Innebygde navigasjonssensorer inkluderer treakselkompass, gyroskop og barometrisk høydemåler samt multisatellitt (GPS, GLONASS og Galileo) evne til å spore i mer utfordrende miljøer enn GPS alene

Batteriets ytelse: 4 opptil 10 dager i smartwatch-modus og 8 timer i GPS-modus med musikk (avhengig av innstillinger)

Din veikart til suksess:

Enten du er i byen eller på stien, gir alle fēnix 5 Plus-serien klokker innebygde kartings- og navigasjonsfunksjoner for å holde deg orientert og på kurs. Fullfarge TopoActive Europe kartlegging leveres forhåndsbelastet med kartdata optimalisert for et oversikt over navigasjon og lokalitetssporing. For løpere og syklister har enheten også Trendline-popularitetsruting, som bruker millioner av Garmin Connect ™ -data for å hjelpe deg å kjøre og sykle som lokalbefolkningen - uansett hvor du går.

Premium materialer, robust ytelse:

Fēnix 5 Plus Series-klokker er bygget for robuste opplevelser og laget av de fineste premium-kvalitetene, og er tilgjengelige i en rekke finish valg, inkludert PVD-belagt rustfritt stål og DLC ​​titanium bezel-versjoner. En lys, full oppløsning med fullfarget Garmin Chroma Display ™ med LED-bakgrunnsbelysning sikrer lesbarhet under alle omgivelsesforhold, selv under intens sollys. For ekstra ripebestandighet, er en høykvalitets domed safirlinser tilgjengelig på flere fēnix 5 Plus Series-modeller.

Forbedret satellittmottak:

Hver fēnix 5 Plus-klokkefunksjon, i tillegg til den anerkjente GPS- og GLONASS-kompatibiliteten, Galileo-satellittmottak, kan koble til selv i de mest utfordrende miljøene. I tillegg til kartbasert veiledning, gir hvert klokke også avanserte ABC (høydemåler, barometer og kompass) sensorer for situasjonell utendørs bevissthet. Den innebygde høydemåleren gir høydedata for å nøyaktig overvåke oppstigning og nedstigning for aktiviteter som fotturer, mens vippekompensert treakse elektronisk kompass holder lageret - uansett om du beveger deg eller ikke.

Avanserte ytelsesstatistikker:

Alle fēnix 5 Plus Series klokker er fullpakket med sofistikerte treningsfunksjoner for å overvåke form og ytelse. Trykk på fysiologiske beregninger, løpedynamikk og mer for å spore treningsstatistikken, måle fremdriften og finjustere skjemaet. Opplæringsstatus evaluerer automatisk din nylige treningshistorikk og resultatindikatorer for å informere deg om du overtraining, vedlikehold eller topp. En anaerob treningseffekt metrisk hjelper deg med å se hvordan treningen din forbedrer evnen til å presse grensene. Du kan også se din samlede treningsbelastning. Spesielle forhåndslastede aktivitetsprofiler er gitt for svømming, løping, sykling, fotturer, ski, roing, padleboarding og mer. For ekstra motivasjon, last ned avanserte treningsøkter og treningsplaner fra Garmin Connect.

ClimbPro oppstigningsadministrasjon:

Denne spesielle oppstigningsfunksjonen gir deg sanntidsinformasjon om nåværende og kommende klatrer av din forhåndsbelastede aktivitet under langrennsløp, terrengsykling eller kjøretur.

Håndledd hjertefrekvens:

Med en annen opptatt oppmerksomhet kan Elevate ™ håndleddspuls teknologi du overvåke hjertefrekvensen uten å bære brystbelte. I tillegg til å telle trinn og overvåke søvn, bruker klokken hjertefrekvens for å gi kalorier forbrent informasjon og kvantifisere intensiteten i treningsaktivitetene dine. Det måler også din hjertefrekvensvariabilitet for å beregne en stresspoengsum som hjelper deg med å vurdere hvilket aktivitetsnivå kroppen din er klar for.

Lydsporet for din sport:

Har du en kraft sang som får deg til å bli pumpet opp for et løp eller hardt trening? Nå med fēnix 5 Plus kan du nyte telefonfri lytting mens du er på farten, med opptil 500 sanger lagret rett på klokken din. Det er enkelt å laste ned musikk og kø opp favorittene dine slik at du kan nyte dem hvor som helst, når som helst via trådløst koblede Bluetooth-hodetelefoner (selges separat). Du kan til og med synkronisere dine nøye utformede spillelister fra utvalgte musikkstrømstjenester5 til klokken din for mer gratis lytting av annonser. Så la telefonen være borte når du går ut for en tur eller en tur, fordi musikken som holder deg i bevegelse, er akkurat der på håndleddet ditt.

Betal med en bølge av din hånd:

For å holde tritt med din aktive livsstil, har fēnix 5 Plus vår Garmin Pay-klare, kontaktløse betalingsløsning. Bruk den til å betale for kjøp, slik at du kan krysse gjennom betalingslinjer mens du forlater penger og kort hjemme. Det fungerer omtrent hvor som helst, det er en skanner for kontaktløse betalinger.

Hold deg godt tilkoblet:

Alle fēnix 5 Plus Series-modeller støtter smarte varsler når de er parret med en kompatibel enhet.6 Motta e-post, tekster og varsler rett på klokken din - enten du er på stien, på golfbanen eller bare vekk fra skrivebordet. Andre tilkoblede funksjoner inkluderer automatiske opplastinger til vårt Garmin Connect-nettbaserte treningssenter, live sporing, GroupTrack7 og sosiale medier deling gjennom våre gratis Garmin Connect- og Garmin Connect Mobile-applikasjoner.

Tilpassede apper, se ansikter og band:

Du kan tilpasse alle fēnix-klokker med gratis nedlastinger fra vår Connect IQ ™ -butikk. Endre visningsansikten, legg til datafelt eller få apper og widgets for informasjon på et øyeblikk. Det finnes også et bredt utvalg av QuickFit®-bånd i ditt valg av premium skinn, metall eller silikon - så det er enkelt å blande og matche stiler å gå med hvilken som helst sport eller aktivitet. Ingen verktøy er nødvendig for å gjøre transformasjonen. Bare bytt, klikk og gå. Med Garmin kan du legge til personlighet i klokken din som er unik du.

Running Power:

Legg til strømdata til trening ved å laste ned vår Running Power-app fra Connect IQ-butikken til kompatibel klokke. Utviklet av Garmin Labs, kraner denne appen til beregninger - for eksempel tempo, vertikal svingning, klasse og til og med lokale vindforhold - for å bestemme mengden strøm du bruker på bakken mens du kjører. Når du vet hvor mye strøm du bruker fra minutt til minutt og kilometer til kilometer, er du bedre i stand til å tråkke deg selv, noe som kan bidra til å hindre deg i å tråkke ut for fort. De beste nyhetene? Hvis du allerede eier de riktige Garmin-enhetene, er det gratis å legge til strøm til kjøringen din. Alt du trenger er en fēnix 5 og ett av disse tilbehørene: HRM Run ™, HRM Tri ™ eller Running Dynamics Pod.

spesifikasjoner:

Generell:

Objektivmateriale: kuppet kjemisk styrket glass eller safirglas

Bezel materiale: rustfritt stål eller titan

Case materiale: fiberforsterket polymer med metall bakdeksel

QuickFit ™ watch-bandkompatibel: inkludert (22 mm)

Remmateriale: silikon, lær eller titan

Fysisk størrelse: 47 x 47 x 15,8 mm

Vekt: 86 g

Titanium-versjon: 76 g

Vannkarakter: 10 minibank

Display type: sollys synlig, transflektivt minne i pixel (MIP)

Skjermstørrelse: 1,2 "(30,4 mm) diameter

Skjermoppløsning: 240 x 240 piksler

Batteritid:

Smartwatch: Opptil 12 dager

GPS: Opptil 18 timer

GPS: og musikk: opptil 8 timer

UltraTrac ™ -modus: Opptil 42 timer

Minne / Historikk: 16 GB

Klokkefunksjoner:

Tid / dato: ja

GPS-tidssynkronisering: ja

Automatisk sommertid: Ja

Vekkerklokke: ja

Timer: ja

Stoppeklokke: ja

Soloppgang / solnedgangstider: ja

sensorer:

GPS: ja

GLONASS: Ja

Galileo: ja

Garmin Elevate ™ håndledd pulsmåler: ja

Barometrisk høydemåler: ja

Kompass: ja

Gyroskop: ja

Accelerometer: ja

Termometer: ja

Daglige smarte funksjoner:

Tilkobling: Bluetooth®, ANT + ®, Wi Fi®: Ja

Koble IQ ™ (nedlastbare klokke ansikter, datafelt, widgets og apps): ja

Smarte varsler: ja

Tekstrespons / avvise telefonsamtale med tekst (kun Android ™): ja

Kalender: ja

Vær: ja

Kontrollerer smarttelefonmusikk: ja

Spiller og kontroller se på musikk: ja

Musikklagring: Opptil 500 sanger

Finn telefonen min: ja

Finn min klokke: ja

VIRB® kamera fjernkontroll: ja

Smartphone kompatibilitet: iPhone®, Android ™

Kompatibel med Garmin Connect ™ Mobile: ja

Garmin Pay ™: ja

Aktivitetssporingsfunksjoner:

Trinnteller :: ja

Flytt bar (viser på enheten etter en periode med inaktivitet, gå et par minutter for å tilbakestille det): Ja

Auto-mål (lærer aktivitetsnivået ditt og tildeler et daglig trinnmål): ja

Soveovervåkning (overvåker total søvn og bevegelsesperioder eller avslappende søvn): ja

Kalorier brent: ja

Gulv klatret: ja

Distanse reist: Ja

Intensitet minutter: ja

TrueUp ™: ja

Flytt IQ ™: Ja

Fitness alder: ja (i app)

Hele dagen stress sporing: ja

Treningsutstyr / treningsstudio:

Tilgjengelige treningsaktivitetsprofiler: Styrke, kardio og elliptisk trening, trappeoppgang, gulvklatring, innendørs roing og yoga

Kardio treningsøkter

Styrketrening

Automatisk rep teller

Opplæring, planlegging og analyse funksjoner:

GPS-fart og avstand: ja

Skreddersydde skjerm (er): ja

Tilpassede aktivitetsprofiler: Ja

Auto Pause®: Ja

Intervalltrening: ja

Avansert treningsøkt: ja

Nedlastbare treningsplaner: ja

Auto Lap®: ja

Manuell runde: ja

Konfigurerbare rundevarsler: Ja

VO2 max: ja

Treningsstatus (lar deg se om du trener effektivt ved å spore treningshistorikken og treningsnivået trenden): ja

Treningsbelastning (din totale treningsbelastning for de siste 7 dagene beregnet ut fra estimert EPOC): ja

Treningseffekt (aerobic): ja

Opplæringseffekt (anaerob): ja

Tilpassbare varsler: ja

Lydmeldinger: ja

Fullfør tid: ja

Virtual partner: ja

Kjør en aktivitet: ja

Auto multisport aktiviteter: ja

Multi sport: ja

Veiledning: ja

Segmenter (Live, Garmin): Ja

Strava-funksjoner (Beacon, levende segmenter): ja

LiveTrack: ja

Gruppe LiveTrack: ja

Rundtur kursoppleder (kjører / sykler): ja

Trendline ™ popularitet ruting: ja

Trykk og / eller knappelås: ja

Hurtigtaster: ja

Automatisk rulle: ja

Aktivitetshistorie på klokken: ja

Hjertefrekvensfunksjoner:

HR soner: ja

HR varsler: ja

HR kalorier: ja

% HR max: ja

% HRR: ja

Gjenopprettingstid: ja

Auto max HR: Ja

HRV-stresstest (måler hjertefrekvensvariabiliteten mens du står stille i 3 minutter for å gi deg et estimert stressnivå, skalaen er 1 til 100, lav score angir lavere stressnivåer): ja (med kompatibelt tilbehør)

Registrerer hjertefrekvens mens du svømmer: ja (med HRM Tri ™ og HRM Swim ™)

HR-kringkasting (sender HR-data over ANT + ™ til parede enheter): ja

Kjøreregenskaper:

Tilgjengelige løpeprofiler: Kjører, tredemølle kjører, sti løpende

GPS basert avstand, tid og tempo

Kjøredynamikk: ja (med kompatibelt tilbehør)

Vertikal oscillasjon og forhold (graden av sprett i løpende bevegelse og kostnadsfordelforholdet med trinnlengde): ja (med kompatibelt tilbehør)

Jordkontakttid og balanse (viser hvor mye tid i løpebanen, foten din er på bakken i stedet for i fly og lar deg sjekke løpssymmetrien): ja (med kompatibelt tilbehør)

Strømlengde (sanntid): ja (med kompatibelt tilbehør)

Cadence (gir sanntid antall trinn per minutt)

Ytelseskondisjonering (etter at du har kjørt 6-20 minutter, sammenligner sanntidsforholdet ditt med ditt gjennomsnittlige treningsnivå): Ja

Laktatgrense (ved analyse av tempoet og hjertefrekvensen, anslår punktet hvor musklene begynner å raskt tretthet): ja (med kompatibelt tilbehør)

Kjør treningsøktene: ja

Race predictor: ja

Fotspor i stand: ja

Golf funksjoner:

Yardage til F / M / B (avstand til front, midten og baksiden av grønt): ja

Yardage til layups / doglegs: ja

Måler skudd avstand (beregner nøyaktig yardage for skudd fra hvor som helst på kurs): Automatisk

Digitalt resultatkort: ja

Stat sporing (slag, putts per runde, greener og fairways hit): ja

Garmin AutoShot ™: ja

Auto CourseView oppdateringer: ja

Grønn visning med manuell pinposisjon: ja

Fare og kursmål: ja

TruSwing ™ kompatibel: ja

Rund timer / kilometer: ja

Fritidsfunksjoner:

Tilgjengelige friluftsprofiler: Fotturer, klatring, terrengsykling, ski, snowboard, XC ski, stå opp paddleboarding, roing, kajakkpadling, jumpmaster, taktisk

Pek på punkt navigering: ja

Brødcrumbspor i sanntid: ja

Tilbake til start: Ja

TracBack®: ja

UltraTrac-modus: ja

Rundt meg-modus: ja

Høydeprofil: ja

Avstand til destinasjon: ja

Barometrisk trendindikator med stormvarsel: Ja

ClimbPro ™ oppstigningsplanlegger: ja

Trail kjøre bil klatre: ja

Vertikal hastighet: ja

Total oppstigning / nedstigning: ja

Fremtidshøydepunkt: ja

Preloaded topografiske kart: ja

Nedlastbar kartografisk støtte: ja

Kompatibel med BaseCamp ™: ja

GPS koordinater: ja

Projisert veipunkt: ja

Sight N Go: ja

Arealberegning: ja (via Connect IQ ™): ja

Jakt / fiskekalender: ja (via Connect IQ ™): ja

Sol og månen informasjon: ja (via Connect IQ ™): ja

Dobbelgitter koordinater: Ja

XERO ™ Steder: Ja

Sykling funksjoner:

Tilgjengelige sykkelprofiler: Sykling, innendørs sykling, terrengsykling, triatlon

Kurs: ja

Sykkelskjøt og maksimal effekt (med strømføler): Ja

Kjør en aktivitet: ja

Tid / avstandsvarsler (utløser alarm når du når målet): ja

FTP (Funksjonell terskelkraft): ja (med kompatibelt tilbehør): ja

Garmin-sykluskart (rutebeskrivelsesspesifikke veikart): ja

Kompatibel med Vector ™ (effektmåler): ja

Strømmåler kompatibel (viser strømdata fra kompatible tredjeparts ANT + ™ aktiverte effektmålere): Ja

Kompatibel med Varia Vision ™ (hodemontert display): ja

Kompatibel med Varia ™ radar (bakovervendt radar): ja

Kompatibel med Varia ™ lys: ja

Frekvens- og kadenssensorstøtte (med sensor): ja (ANT + ® og Bluetooth® Smart sensorer): ja

Svømming funksjoner:

Tilgjengelige svømmeprofiler: Svømming, svømming, svømming / løping

Svømmemåler for svømming (lengder, avstand, tempo, slagtak / hastighet, kalorier): ja

Stroke type deteksjon (freestyle, backstroke, breaststroke, butterfly): ja

Svømmingseffektivitet (SWOLF): ja

Drill logging: ja

Svømmeplass i bassenget: ja

Åpen vannsvømmemåling (avstand, tempo, slagtak / hastighet, strekkavstand, kalorier): ja

Hjertefrekvens (sanntid under hviler, intervall og øktstatistikk under hviler og automatisk hjertefrekvens nedlasting etter svømming): ja (med HRM Tri ™ og HRM Swim ™): ja


Alle utendørs produktene i kategorien Klokker har en høy produsent kvalitet og tar vare på selv de minste detaljene. Hos trekkinn kan du finne en full katalog over Elektronikk produkter fra Garmin. Prisene på Garmin Fenix 5 Plus er 440.49 $, med lavest prisgaranti, sikker betaling og en effektiv leveringstjeneste!

Kundeomtaler og spørsmål (27)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Effektiv

-

Klokken er litt dyr, den stemmer, men valget er opp til oss å kjøpe eller ikke. Det er to uker siden jeg fikk det, jeg har ikke klart å teste mange ting, men det som er sikkert er at jeg ikke angrer. Jeg solgte min Forerunner 235 som jeg hadde i nesten 3 år, og det jeg kan si er at bruddet mellom de to modellene er åpenbart. Klokken er tung og utstråler kvalitet. Stålknappene og skiven gir oss selvtillit. Navigasjonen er flytende og venter ikke. Datafeltene er flere, og funksjonene er veldig interessante. I tillegg er quickfit-armbåndet ekstremt gjennomtenkt. Den eneste lille ulempen jeg har for øyeblikket er at hvis vi laster inn et topografisk kart som er annerledes enn det som er nativt installert på klokken, fungerer ikke beregningen av en ruteslynge. Hvis vi ønsker at klokken skal lage en tilfeldig rute for oss ved å indikere ønsket kjørelengde, er det viktig å gjøre det ved å aktivere Garmin-kortet. Og for øyeblikket har jeg ikke lyktes med å velge bare stiene under disse beregningene ....

Skriv gjennom garmin fenix 5 - plus

-

Etter en lang vurdering gått for denne modellen. Ikke den nyeste, men veldig interessante med tanke på pris på dette nettstedet. Levering skjedde som forventet. Forsendelsen er sannsynligvis gjort fra Spania. Du vil motta en leveringsvarsel. Med til og med et bilde av pakken. Når pakken er i Nederland, blir den først uklar når levering skjer. Det gjør ting rastløse. Klokken ble imidlertid levert pent sist fredag. Og slik at jeg kan bli kjent med de mange mulighetene. Jeg vil derfor absolutt anbefale å bruke dette nettstedet.

Fenix5

-

- Første kjøp med dette nettstedet, jeg mottok det på forventet leveringsdato. Produktet ser ut til å være utmerket, overgått forventningene.

Garmin 5 pluss

-

Det oppfyller forventningene mine, leveringshastigheten. Enkle menyer og 47 mm perfekt størrelse.

Garmin fenix 5 pluss

-

чи є на годиннику російська мова? музичний плеєр та wi-fi ??

våre eksperter svarer

Vi selger europeiske referanser, så språkene er fra kontinentet. Ja, klokken kan spille musikk og har wi-fi. hilsen

Fenix 5 pluss

-

Veldig fornøyd. Levering i tide til tross for den Covid og perfekte varen

Perfekt for fjellene

-

Jeg byttet ut SUUNTO AMBIT 3 PEAK SAPHIRE (ganske stor) med denne Fenix. Jeg har tynne håndledd, det er perfekt. Jeg er helt fornøyd. Jeg angrer ikke på dette kjøpet eller har byttet merke. Kartlegging er veldig nyttig for fjellene. Du kan laste ned kart med konturlinjer. Jeg bruker den bare til sti, turer, hovedsakelig for å spore stiene mine. Men det er et mangfold av informasjon, en ekte liten datamaskin. Imidlertid må du lære å temme. Ingen klager på rask levering eller pris (den laveste på markedet). Jeg anbefaler dette nettstedet så vel som klokken.

Garmin fenix 5 pluss

-

Kjære BikeINN-stab, jeg vil gjerne ha litt informasjon om produktet. Er det en meny på italiensk? Modellen for salg er den med huset er fra 47? Er det en dedikert applikasjon for å laste ned sportsdata til smarttelefonen eller PC-en din? Takk! Valerio

våre eksperter svarer

Hei, du kan velge det italienske språket.
Dette er 47 mm-modellen. Dataene kan overføres via Bluetooth til smarttelefonen eller med kabel til PC-en.
Hilsen.

Fenix 5 pluss

-

Veldig bra produkt levert sent fra covid19, men takk til Sav for deres informasjon

Fenix klokke

-

Godt pakket, levering er litt så til Tyrkia, men det er på grunn av tollene. tradeinn fungerer raskt. Hvis du leser dette; du leter sannsynligvis etter et smartur å kjøpe, og dette er det beste valget hvis du ikke vil bruke mer og kjøpe den nyeste modellen.

Utmerket

-

Rask levering, fabelaktig produkt !! overgår alle forventningene mine.

Fenix 5 pluss

-

Nettopp kjøpt og, i motsetning til noen andre, levert raskt og til rett tid. Ingen klager, veldig innhold med en veldig fin klokke.

Første kjøp

-

Ypperlig produkt, utmerket kvalitet. God handleopplevelse med trekkinn, skader, levering lenger enn forventet

Perfekt

-

Perfekt Perfekt leveringssporing

Perfekt

-

Jeg er helt fornøyd med trekkinn, gleder meg til å prøve klokken. Uten problem med kjøp og frakt som var raskt og trygt.

Phoenix 5 pluss

-

Helt perfekt! Rask frakt og forventet produkt.

Bra produkt og service

-

Fantastisk klokke. Jeg er også glad for tjenesten fra trekkin og levering, som var rask og uten problemer.

Garmin fenix 5

-

Uslåelig pris, rask og forsiktig levering, ingenting å si. virkelig fornøyd med dette nettstedet.

Perfekt

-

Mottatt i tide, med et bilde av pakken ved avreise. Vel pakket. Produktet er helt topp. Perfekt ingenting å si.

Mottatt riktig

-

Klokken ble mottatt riktig, gode tilbakemeldinger fra en venn "Trailer" på fenix 5 S pluss, bortsett fra autonomien til S. Med fenix 5 pluss, skulle autonomien være bedre. Jeg har aldri vært skuffet over Garmin-produkter før nå. Det er en julegave, så ennå ikke startet. Rull på 25/12 ...

Perfekt

-

Kompatible produkter, rask levering, ingenting å si!

Fenix 5+ garmin

-

Se og service på toppen !!

Veldig bra alternativ

-

Jeg er veldig fornøyd. Takk handel inn

Første kjøp

-

Min første handleopplevelse med deg, alt perfekt med tanke på kvalitetsproduktpris og oppmerksomhet. Noe ulykkelig med emballasjen, ikke veldig nøye og noe ubeskyttet for et produkt av dens verdi, som distribusjonsselskapet ga meg, takk.

Shoppingopplevelse

-

Ypperlig produkt, utmerket kvalitet. God handleopplevelse med trekkinn, pris og frakt som avtalt

Garmin fenix 5p klokke

-

Veldig tilfredsstillende produkt sammenlignet med forventningene mine og til en god pris. Leveringen skjedde på under en uke. Jeg anbefaler!

Garmin klokke

-

Hei, med mye forsinkelse på levering (nesten tre uker) og en feil i distribusjonen i postkassen (levert til 56 bld Alsace Lorraine og ikke til 66), er produktet enig. Dommedag for sin lille ulempe Regis Herriau

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk