`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Garmin

Garmin Fenix 5S Plus

Garmin Fenix 5S Plus

Garmin Fenix 5S Plus

Garmin Fenix 5S Plus

Garmin Fenix 5S Plus

Garmin Fenix 5S Plus

Garmin Fenix 5S Plus

Garmin Fenix 5S Plus

  • Garmin Fenix 5S Plus
  • Garmin Fenix 5S Plus
  • Garmin Fenix 5S Plus
  • Garmin Fenix 5S Plus
  • Garmin Fenix 5S Plus
  • Garmin Fenix 5S Plus
  • Garmin Fenix 5S Plus
  • Garmin Fenix 5S Plus
  • Garmin Fenix 5S Plus
  • Garmin Fenix 5S Plus

Garmin Fenix 5S Plus

Produktbeskrivelse Garmin Fenix 5S Plus

Fenix 5S Plus er en sportsklokke som motiverer deg til å utføre din rutine fullt ut . Elementet er utstyrt med musikkopptak, overvåking av stressnivå og utførelse av betalinger.

Uret på klokken har dimensjoner på 47 x 47 x 15,8 mm med en elegant og motstandsdyktig struktur . Som et sports supplement kan brukes i sti løpende, svømming, blant andre aktiviteter, ved hjelp av sine ulike funksjoner. Det inkluderer også et treakse kompass, gyroskop og barometrisk høydemåler.

Til tross for sine store dimensjoner, kan dette uret brukes hele dagen . Fås i tre forskjellige størrelser: 42, 57 og 51 millimeter. Skjermen har en fargeløsning, vannmotstand på 10 ATM og er transflektiv i full farge med LED-bakgrunnsbelysning. Når det gjelder vedlegget til håndleddet, er det gjennom en silikonstropp som har bevist sin komfort i lange perioder. Oppladningen av dette utstyret gjøres via fire pinner som er fast festet når energien er ladet.

Upsize dine mål, ikke ditt GPS-klokke

Mindre størrelse multisport GPS smartwatch med håndleddpuls teknologi¹ og farge TOPO kart med Trendline ™ popularitet ruting for å hjelpe deg med å finne og følge de beste banene

Passer til eventyr med dristig design som har en stor 1,2 "sollys lesbar skjerm og rustfritt stål beslag, knapper og bakside

Lagre og spill opptil 500 sanger på klokken din enkelt, og koble til med Bluetooth®-hodetelefoner (selges separat) for telefonfri lytting

Garmin Pay ™ kontaktløs betalingsløsning² lar deg gjøre betalinger med klokken din

Innebygde navigasjonssensorer inkluderer treakselkompass, gyroskop og barometrisk høydemåler samt multisatellitt (GPS, GLONASS og Galileo) nettverksfunksjonalitet til å spore i mer utfordrende miljøer enn GPS alene

Batteriets ytelse: opptil 7 dager i smartwatch-modus og 4 timer i GPS-modus med musikk (avhengig av innstillinger) For idrettsutøvere og utendørs eventyrere, er fēnix 5 Plus Series-klokkerne den ypperste måten å slå igår, og ta med kart og musikk sammen . Disse robuste, premiumutviklede klokkerne har rutbar fargekartlegging, hjertefrekvensbasert hjertefrekvens, lagring for opptil 500 sanger og vår Garmin Pay kontaktløse betalingsløsning.

Din veikart til suksess:

Enten du er i byen eller på stien, gir alle fēnix 5 Plus-serien klokker innebygde kartings- og navigasjonsfunksjoner for å holde deg orientert og på kurs. Fullfarget TOPO kartlegging leveres forhåndsbelastet med kartdata optimalisert for et raskt blikk på navigering og lokalitetssporing. For løpere og syklister har enheten også Trendline popularitet-ruting, som bruker milliarder miles av Garmin Connect ™ -data for å finne og følge de beste stiene og ruter.

Multinetwork Navigasjon:

Hver fēnix 5 Plus Series-klokke har multinetwork (GPS, GLONASS og Galileo) satellittmottak for å spore i mer utfordrende miljøer enn GPS alene. I tillegg til kartbasert veiledning, gir hvert klokke også et sett med ABC (høydemåler, barometer og kompass) sensorer for utendørs navigering. Den innebygde høydemåleren gir høydedata for å nøyaktig overvåke oppstigning og nedstigning for aktiviteter som fotturer, mens vippekompensert treakse elektronisk kompass holder lageret - uansett om du beveger deg eller ikke.

Multinetwork Navigation

Avanserte ytelsesmetoder:

Når du skyver dine grenser, trenger du en avgjørende kant. fēnix leverer med sofistikerte treningsfunksjoner for å overvåke form og ytelse. Trykk på fysiologiske beregninger, løpedynamikk og mer for å spore treningsstatistikken, måle fremdriften og finjustere skjemaet. Opplæringsstatus evaluerer automatisk din nylige treningshistorie og ytelsesindikatorer for å informere deg om du er overtraining, vedlikehold eller topp. Du kan også se din samlede treningsbelastning, som måler treningsvolumet fra de siste 7 dagene og sammenligner det med det optimale spekteret for treningen og den nyeste treningsloggen. Spesielle forhåndslastede aktivitetsprofiler er gitt for svømming, løping, sykling, fotturer, ski, roing, padleboarding og mer. For ekstra motivasjon, last ned avanserte treningsøkter og treningsplaner fra Garmin Connect.

Håndledd hjertefrekvens:

På håndleddet gir Elevate ™ håndleddspuls teknologi deg muligheten til å overvåke hjertefrekvensen uten å bære brystbelte. I tillegg til å telle trinn og overvåke søvn, bruker klokken hjertefrekvens for å gi kalorier forbrent informasjon og kvantifisere intensiteten i treningsaktivitetene dine. Det måler også din hjertefrekvensvariabilitet for å beregne en stresspoengsum som hjelper deg med å vurdere hvilket aktivitetsnivå kroppen din er klar for.

Håndledd hjertefrekvens

En liten reise musikk:

Har du en kraft sang som får deg til å bli pumpet opp for et løp eller hardt trening? Nå kan du ha opptil 500 sanger lagret rett på klokken din, for telefonfri å lytte mens du er på farten. Det er enkelt å overføre musikk fra datamaskinen og deretter kjøre favorittliselisten din slik at du enkelt kan lytte gjennom kompatible Bluetooth-hodetelefoner (selges separat). Du kan til og med synkronisere dine nøye utformede spillelister fra utvalgte musikkstrømstjenester3 til klokken din for mer annonsefri lytting. Så la telefonen stå bak når du går ut for å løpe eller ri, fordi musikken som holder deg i bevegelse er akkurat der på håndleddet ditt.

En liten reise musikk

Betal med en bølge av din hånd:

For å holde tritt med din aktive livsstil, har fēnix 5 Plus-enheter vår Garmin Pay kontaktløse betalingsløsning. Bruk den til å betale for kjøp, slik at du kan krysse gjennom betalingslinjer mens du forlater penger og kort hjemme. Det fungerer omtrent hvor som helst, det er en skanner for kontaktløse betalinger.

Betal med en bølge av hånden din

Hold deg godt tilkoblet:

Alle fēnix 5 Plus Series-modeller støtter smarte varsler når de er parret med en kompatibel enhet. Motta e-post, tekster og varsler rett på klokken din - enten du er på stien, på golfbanen eller bare vekk fra skrivebordet ditt. Andre tilkoblede funksjoner inkluderer automatiske opplastinger til vårt Garmin Connect-nettbaserte treningssenter, live sporing, GroupTrack og sosiale medier deling gjennom våre gratis Garmin Connect- og Garmin Connect Mobile-applikasjoner.

Hold deg godt tilkoblet

Premium materialer, robust ytelse

Fēnix 5 Plus Series-klokker er bygget for robuste opplevelser og laget av de fineste toppkvalitetsmaterialene, og er tilgjengelige i en rekke finish valg, inkludert PVD-belagt rustfritt stål og DLC ​​titanium bezel-versjon. En lys, høyoppløselig Garmin Chroma Display ™ med full farge med LED-bakgrunnsbelysning sikrer lesbarhet under alle omgivelsesforhold. Og transflektiv teknologi som reflekterer og overfører lys samtidig, gjør at ansiktet til å bli enda mer lesbart under intens sollys. For ekstra ripebestandighet, er en høykvalitets domed safirlinser tilgjengelig på flere fēnix 5 Plus Series-modeller.

Tilpassede apper, se på ansikter og band

Du kan tilpasse alle fēnix-klokker med gratis nedlastinger fra vår Connect IQ ™ -butikk. Endre visningsansikten, legg til datafelt eller få apper og widgets for informasjon på et øyeblikk. Det finnes også et bredt utvalg av QuickFit®-bånd i ditt valg av premium skinn, metall eller silikon - så det er enkelt å blande og matche stiler å gå med hvilken som helst sport eller aktivitet. Ingen verktøy er nødvendig for å gjøre transformasjonen. Bare bytt, klikk og gå. Med Garmin kan du legge til personlighet i klokken din som er unik du.

Tilpassede apper, se på ansikter og band

Running Power

Legg til strømdata til trening ved å laste ned vår Running Power-app fra Connect IQ-butikken til kompatibel klokke. Utviklet av Garmin Labs, dreier Running Power-appen inn i beregninger - for eksempel tempo, vertikal svingning, klasse og til og med lokale vindforhold - for å bestemme mengden strøm du bruker på bakken mens du kjører. Når du vet hvor mye strøm du bruker fra minutt til minutt og kilometer til kilometer, er du bedre i stand til å tråkke deg selv, noe som kan bidra til å hindre deg i å tråkke ut for fort. De beste nyhetene? Hvis du allerede eier de riktige Garmin-enhetene, er det gratis å legge til strøm til kjøringen din. Alt du trenger er en fēnix 5 og ett av disse tilbehørene: HRM Run ™, HRM Tri ™ eller Running Dynamics Pod. Lære mer.

Opplev trådløs lyd

Metode Trådløs av Skullcandy er et ultralett, svettebestandig sports-ørepropp med 9 timers batterilevetid. Pair det med en fenix 5 Plus Series-enhet, og opplev trådløs lyd med en bud som forblir satt, uansett aktivitet. Dra nytte av en 20% rabatt når du kjøper en fenix 5 Plus Series-enhet.

Generell:

Linsemateriale: kuppet kjemisk styrket glass eller safirglas

Bezel Materiale: rustfritt stål

Case materiale: fiberforsterket polymer med metall bakdeksel

QuickFit ™ watch-bandkompatibel: inkludert (20 mm)

Remmateriale: silikon, ruskind eller stål

Fysisk størrelse: 42 x 42 x 15,4 mm

Passer til håndledd med følgende omkrets:

Silikonebånd: 145 217 mm

Suede-bånd: 153 208 mm

Metallbånd: 153 213 mm

Vekt: 65 g

Vannkarakter 10 minibanker

Display type sollys synlig, transflektivt minne i pixel (MIP)

Skjermstørrelse 1,2 "(30,4 mm) diameter

Skjermoppløsning 240 x 240 piksler

Fargeskjerm

Batterilevetid Smartwatch: Opptil 7 dager

GPS: Opptil 11 timer

GPS og musikk: Opptil 4,5 timer

UltraTrac ™ -modus: Opptil 25 timer

Minne / historie 16 GB

Klokkefunksjoner:

Tid / dato: Ja

GPS-tidssynkronisering: Ja

Automatisk sommertid: Ja

Vekkerklokke: Ja

Timer: Ja

Stoppeklokke: Ja

Soloppgang / solnedgangstider: Ja

sensorer:

GPS: Ja

GLONASS: Ja

Galileo: Ja

Garmin Elevate ™ håndledd pulsmåler: Ja

Barometrisk høydemåler: Ja

Kompass: Ja

Gyroskop: Ja

Accelerometer: Ja

Termometer: Ja

Daglig Smart Funksjoner:

Tilkobling Bluetooth®, ANT + ®, Wi Fi®

Koble IQ ™ (nedlastbare klokke ansikter, datafelt, widgets og apps)

Smarte varsler: Ja

Tekstrespons / avvise telefonsamtale med tekst (kun Android ™)

Kalender: Ja

Vær: Ja

Kontrollerer smarttelefonmusikk: Ja

Spiller og kontroller se på musikk: Ja

Musikklagring Opptil 500 sanger

Finn Min Telefon: Ja

Finn min klokke: ja

VIRB® Camera Remote: Ja

Smartphone kompatibilitet iPhone®, Android ™

Kompatibel med Garmin Connect ™ Mobile

Garmin Pay ™: Ja

Aktivitetssporingsfunksjoner:

Trinnteller: Ja

Flytt bar (viser på enheten etter en periode uten aktivitet, gå i et par minutter for å nullstille det)

Auto-mål (lærer aktivitetsnivået ditt og tilordner et daglig trinnmål): Ja

Soveovervåkning (overvåker total søvn og bevegelsesperioder eller avslappende søvn): Ja

Kalorier brent: Ja

Gulvene klatret: Ja

Distanse reist: Ja

Intensitetsminutter: Ja

TrueUp ™: Ja

Flytt IQ ™: Ja

Treningsalder: ja (i app)

Hele dagen Stresssporing: Ja

Treningsutstyr:

Tilgjengelige treningsaktivitetsprofiler: Styrke, kardio og elliptisk trening, trappeoppgang, gulvklatring, innendørs roing og yoga

Kardio treningsøkter: Ja

Styrketrening: Ja

Automatisk reptelling: Ja

Opplæring, planlegging og analyse Funksjoner:

GPS-fart og avstand: Ja

Tilpassbare datasider: Ja

Tilpassede aktivitetsprofiler: Ja

Auto Pause®: Ja

Intervalltrening: Ja

Avansert treningsøkt: Ja

Nedlastbare treningsplaner: Ja

Auto Lap®: Ja

Manuell runde: Ja

Konfigurerbare rundevarsler: Ja

V02 max: Ja

Treningsstatus (lar deg se om du trener effektivt ved å spore treningshistorikken og treningsnivået.): Ja

Treningsbelastning (din totale treningsbelastning for de siste 7 dagene beregnet ut fra estimert EPOC): Ja

Treningseffekt (aerobic): Ja

Treningseffekt (anaerob): Ja

Tilpassbare varsler: Ja

Lydmeldinger:: Ja

Fullfør tid:: Ja

Virtual Partner:: Ja

Race en aktivitet:: Ja

Auto multisport aktiviteter:: Ja

Manuell multisport aktiviteter; : Ja

Kursveiledning :: Ja

Segmenter (Live, Garmin):: Ja

Strava-funksjoner (Beacon, levende segmenter):: Ja

LiveTrack:: Ja

Gruppe LiveTrack:: Ja

Rundtur kursoppleder (kjører / sykler): Ja

Trendline ™ Popularitetsrute: Ja

Trykk og / eller knappelås: Ja

Hurtigtaster: ja

Automatisk rulle: Ja

Aktivitetshistorie på klokken: Ja

Hjertefrekvensfunksjoner:

HR soner: Ja

HR varsler: Ja

HR kalorier: Ja

% HR max: Ja

% HRR: Ja

Gjenopprettingstid: Ja

Automatisk maks. HR: Ja

HRV-stresstest (måler hjertefrekvensvariabiliteten mens du står stille i 3 minutter for å gi deg et estimert stressnivå, omfanget av dette er 1 til 100, lav score angir lavere stressnivåer) ja (med kompatibelt tilbehør)

Registrerer hjertefrekvens mens du svømmer ja (med HRM Tri ™ og HRM Swim ™)

HR Broadcast (sender HR data over ANT + ™ til parede enheter):

Kjøreregenskaper:

Tilgjengelige løpeprofiler: Løp, tredemølleløp, løpebane

GPS-basert avstand, tid og tempo: Ja

Kjøredynamikk: ja (med kompatibelt tilbehør)

Vertikal oscillasjon og forhold (graden av sprett i løpende bevegelse og kostnadsfordelforholdet med trinnlengde) ja (med kompatibelt tilbehør)

YesGround kontakttid og balanse (viser hvor mye tid i løpende bevegelse, foten din er på bakken i stedet for på flukt og lar deg sjekke løpssymmetrien) ja (med kompatibelt tilbehør)

Strømlengde (sanntid): ja (med kompatibelt tilbehør)

YesCadence (gir sanntid antall trinn per minutt)

YesPerformance-tilstand (etter at du har kjørt 6-20 minutter, sammenligner din realtidstilstand til ditt gjennomsnittlige treningsnivå)

Laktatgrense (ved analyse av tempo og hjertefrekvens, anslår punktet hvor musklene begynner å bli tretthet) ja (med kompatibelt tilbehør)

Kjør treningsøkter: Ja

Race predictor: Ja

Fotspor i stand: Ja

Golf Funksjoner:

Forlastet med 41 000 kurs over hele verden: Ja

Yardage til F / M / B (avstand til front, midten og baksiden av grønt): Ja

Yardage til layups / doglegs: Ja

Måler skudd avstand (beregner nøyaktig yardage for skudd fra hvor som helst på kurs): Automatisk

Digitalt resultatkort: Ja

Stat sporing (slag, putter per runde, greener og fairways hit): Ja

Garmin AutoShot ™: Ja

Auto CourseView oppdateringer: Ja

Grønn visning med manuell pinposisjon: Ja

Fare og kursmål: Ja

TruSwing ™ kompatibel: Ja

Rund timer / kilometer: Ja

Utendørs rekreasjonsfunksjoner

Tilgjengelige friluftsprofiler: Fotturer, Klatring, Terrengsykling, Ski, Snowboard, XC Ski, Stå opp Paddleboarding, Roning, Kajakkpadling, Jumpmaster, Taktisk

Pek på punkt navigering: Ja

Brødsmulingsspor i sanntid: Ja

Tilbake til start: Ja

TracBack®: Ja

UltraTrac-modus: Ja

Rundt meg-modus: Ja

Høydeprofil: Ja

Avstand til destinasjon: Ja

Barometrisk trendindikator med Storm Alert: Ja

ClimbPro ™ Ascent Planner: Ja

Sti kjøre bil klatre: Ja

Vertikal hastighet: Ja

Total oppstigning / nedstigning: Ja

Fremtidshøydepunkt: Ja

Preloaded topografiske kart: Ja

Nedlastbar kartografisk støtte: Ja

Kompatibel med BaseCamp ™: Ja

GPS koordinater: Ja

Projisert veipunkt: Ja

Sight N Go: Ja

Arealberegning: Ja (via Connect IQ ™)

Jakt / fiskekalender: ja (via Connect IQ ™)

Sol og månen informasjon: ja (via Connect IQ ™)

Dobbelgitterkoordinater: Ja

XERO ™ Steder: Ja

Sykling Egenskaper:

Tilgjengelige sykkelprofiler: ja

Sykling, Innendørs sykling, Terrengsykling, Triathlon: Ja

Kurs: ja

Sykkelskjøt og maksimal effekt (med strømføler): Ja

Kjør en aktivitet: ja

Tid / avstandsvarsler (utløser alarm når du når målet): ja

FTP (funksjonstærskel): ja (med kompatibelt tilbehør)

Sykkeltur (rutebeskrivende sykkelpesifikasjonskart): ja

Kompatibel med Vector ™ (effektmåler): ja

Strømmåler kompatibel (viser strømdata fra kompatible tredjeparts ANT + ™ aktiverte effektmålere): Ja

Kompatibel med Varia Vision ™ (hodemontert display): ja

Kompatibel med Varia ™ radar (bakovervendt radar): ja

Kompatibel med Varia ™ lys: ja

Hastighets- og kadenssensorstøtte (med sensor): ja

ja (ANT + ® og Bluetooth® Smart sensorer): ja

Svømming Funksjoner:

Tilgjengelige svømmeprofiler: Ja

Basseng Svømming, Åpen vann Svømming, Svømming / Kjøring: Ja

Svømmemåler for svømming (lengder, avstand, tempo, slagtak / hastighet, kalorier): Ja

Stroke type deteksjon (freestyle, backstroke, breaststroke, butterfly): Ja

Svømmeeffektivitet (SWOLF): Ja

Drill logging: Ja

Svømme treningsøkter: Ja

Åpen vannsvømmemåling (avstand, tempo, slagtak / hastighet, strekkavstand, kalorier): Ja

Hjertefrekvens (sanntid under hviler, intervall og øktstatistikk under hviler og automatisk hjertefrekvens nedlasting etter svømming): ja (med HRM Tri ™ og HRM Swim ™)


Hos trekkinn, viser vi alle egenskapene til Garmin Fenix 5S Plus. I vår utendørs butikk kan du finne forskjellige størrelser av Garmin Fenix 5S Plus. Sikker betaling og garantert levering! Dessuten, oppdag mer lignende produkter av Garmin Fenix 5S Plus og dra nytte fra våre andre tilbud av utendørs utstyr.

Kundeomtaler og spørsmål (7)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Fenix 5 pluss

-

godt produkt

Veldig bra

-

Veldig fint

Jevn levering, god pris, godt produkt

-

Etter en stund på internett, kjøpte Garmin Fenix 5S pluss på trekinn til en veldig fin rabatt. Produktet leveres raskt, etter en drøy uke (1 dag etter veiledende leveringsdato) og produktet er veldig bra! Utrolig hvor mye du kan gjøre med det! Kort sagt: Meget god service og anbefales på det sterkeste!

Garmin fenix 5 pluss

-

Utmerket valuta for pengene

God kvalitet til god pris

-

Garmin Fenix 5s pluss trenger ikke anbefalinger, det er helt perfekt for flere aktiviteter, prisen er den beste fra alle nettbutikker. Expresslevering er en bonus! Sterkt anbefalt.

Stor klokke

-

Det er et stort sjokk, for ille at den ikke har en bedre skjerm, men for sport er den perfekt

God pris for et flott produkt

-

Produkt i samsvar med mitt lange søk på internett med den beste prisen som er funnet!

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk