up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Garmin

Garmin Hard-Shell Carrying Case

plus
  • Play videoGarmin Hard-Shell Carrying Case
  • Garmin Hard-Shell Carrying Case

Garmin Hard-Shell Carrying Case

Produktbeskrivelse Garmin Hard-Shell Carrying Case

Bæreveske


Hard-sided sak protecs GPS og klipp til karabinkrok eller belte.


GPS er holdt på plass ved hjelp av en klips i vesken.


Oppdag Garmin Hard-Shell Carrying Case på lager og til best pris. Besøk trekkinn, din nettbutikk med utendørs utstyr og bli med på alle tilbud uten å forlate hjemmet. Sikker betaling og leveringssporing garantert! Bestill din Garmin Hard-Shell Carrying Case nå og fullfør ditt utstyr. Nyt dine daglige og sportsaktiviteter til det fulle!

Spesifikasjoner Garmin Hard-Shell Carrying Case

Farge
Underkategorier
Produkttype

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Perfekt

-

Virkelig utmerket produkt veldig behagelig kom raskt og som alltid til en bra pris. Både leverandøren og produktet anbefales.

Rask levering og god pris

-

Veldig nyttig å henge på forsiden av ryggsekken, noe som gjør det lettere å se fra tid til annen hvor vi skal på GPS -en, den forhindrer at den faller og blir skadet av slag når du legger ryggsekken på bakken.

Perfekt deksel

-

Kort leveringstid og meget konkurransedyktig pris

God

-

Godt produkt og spesielt nyttig for å beskytte GPS-en din da Garmin GPS ikke har noe deksel. Denne saken lar deg derfor ta vare på enheten din. Klipsfestingen er rask, men hvis du ser på den over tid er den like pålitelig som en tradisjonell glidelås.

Rask levering, topp kvalitet

-

Super kvalitet som forventet fra Garmin og Odlo.

Bra kjøp

-

Litt stor, men veldig enkel å bruke. Forhindrer skade på GPS-en

Bra jobb!

-

Sporingsrapport etter ordre er komplisert. Jeg ønsker en rapport med høy respons fordi den er litt viktigere. (Tilgi sporingskommentarer som er i orden)

Veldig bra artikkel

-

Fullt oppfyller mine forventninger. En gang hekta på skulderputen i ryggsekken, når som helst kan jeg sjekke GPS uten å måtte bære den i hånden min. Ganske robust og enkel å bruke. For å sette en snag ser jeg en stor pelin, men jeg anbefaler det fortsatt.

Utmerket

-

Godt element å ha når du er ute i bushen. Det er litt stor, men sparer enheten fra skade.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up