`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Garmont

Garmont Dragontail MNT Goretex

Garmont Dragontail MNT Goretex

  • Garmont Dragontail MNT Goretex
  • Garmont Dragontail MNT Goretex
  • Garmont Dragontail MNT Goretex
  • Garmont Dragontail MNT Goretex

Garmont Dragontail MNT Goretex

Produktbeskrivelse Garmont Dragontail MNT Goretex

Fottøy for å veilede deg gjennom vanskelige, teknisk terreng å klatre, og trygt hjem igjen. Lav grad klatring og trening, scrambling, buldring med større sikkerhet enn joggesko pluss autentisk utendørs stil for bare hengende ut. Everyday gate holdbarhet og komfort.

For fjellklatrer som foretrekker en lav cut sko, men trenger fortsatt stivhet og stabilitet i en støvel. Ideell for tilnærming, buldring, lys trekking, alpeguiden treningsdager, høy alpine traversering.

FORDELER:

Meget stabil og en tettsittende, gir en meget god teknisk vare i climber / turgåere. Forbedret hæl demping og stabilitet takket være PU innsats. Vibram® Maton yttersåle for bedre vandring og klatring ytelse. Lace til tå nedleggelse sikrer buldring ytelse og gir en personlig tilpasning.

spesifikasjoner:

Vekt GTX 555 gr. (1/2 par størrelse 8 UK)

ØVERSTE:

1,8 mm vannresistent semsket

Metallic eyelet og tape webbing nedleggelse

Utvidet gummi tå boksen og hæl gummi akterstag beskytter øvre

PU fotseng med fukt og lukt ledelse egenskaper

Tilgjengelig med eller uten Gore Tex® Extended Comfort

PÅ NÆRT HOLD:

Heel Lock å fikse hælen i hælen lommen og hindre hæl slip og blemmer.

Lace til tå nedleggelse for bedre klatreevne og tilpasset passform.

Komponent sett:

FrameFLex Lite innersåle gir stabilitet for kanting og hauling laster på grove stier og utforkjøringer.

PU hæl innsats sikrer demping og stabilitet.

Dual tetthet mikrogummisåle gir stabilitet (gule laget) og forbedrer klatring ytelse (grått lag).

Vibram® Maton yttersåle med spesialiserte "Mount" dobbel forbindelse i tå og hæl streik området til å stige og stige i tillit. Stor ytelsesfunksjoner sikre fjellet pålitelighet sammen med lette. Blokkert tå slepe området og blokkert hæl streik området bedre grep på harde overflater med ekstra klebrig sammensatte. Multi trekkraft 6 mm dype ørene forbedre grep i flere retninger. Konkav hæl ansikt øker bremseeffekt, og tilbyr trygg utforkjøringer. Dreneringskanaler og selvrensende ører.

Teknologi:

GORE TEX®:

Garmont® partnere med GORE TEX® å levere kvalitetsløsninger som holder tro mot sitt løfte om varig vanntett, pustende værbeskyttelse uavhengig av vær og vind.

GORE TEX® Extended Comfort Footwear Tørr og behagelig kjølig:

Utvidet Comfort Footwear er ideell for varmere moderate og temperaturforhold. Flott for høy produksjon aktiviteter og daglig bruk.

GORE TEX® Ytelse Comfort Footwear tørr og komfortabel:

GORE TEX® Ytelse Comfort Footwear tilbyr optimalisert klimakomfort for moderate værforhold og et bredt spekter av friluftsaktiviteter.

GORE TEX® Insulated Comfort Footwear tørr og behagelig varme:

GORE TEX® Insulated Comfort Footwear kommer i en rekke isolasjons alternativer for å holde føttene tørre og behagelig varme under kalde forhold og vinterfriluftsliv.

Vibram® Over 75 år med innovasjon:

Vibram er verdensledende innen produksjon og salg av høy ytelse gummi outsoles på markedene i sport, fritid, arbeid fottøy, ortopediske og reparasjon.

Historien om Vibram går tilbake til 1937, da Vitale Bramani, Academic av den italienske Alpine Club, kom tilbake fra en tragisk alpine klatre og hadde den geniale ideen om å utvikle gummi fotturer boot såler. Disse ville bli produsert ved hjelp av samme teknikk som brukes ved Pirelli for fremstilling av dekk. Som et resultat av den første vulkanisert gummisåle og den berømte Carrarmato "design ble født. Denne utformingen gikk på å starte en arv av gummisåle design skiftende fottøy utforming for alltid.

I løpet av de tiårene Vibram har vært opptatt av å utvikle en rekke produkter som gir utmerket ytelse i et bredt spekter av aktiviteter, inkludert utendørs idretter (for eksempel fjellklatring, motorsykkel, fotturer, etc. ..... trailrunning) til mote, arbeid og fritid .

Takket være kontinuerlige investeringer i innovasjon, forskning og utvikling, er Vibram en verdensleder i Soling. Den gule Octagon logoen symboliserer høy ytelse, kvalitet og sikkerhet som Vibram er kjent for hele verden.


Ønsker du og kjøpe Garmont Dragontail MNT Goretex? Du har kommet til riktig plass! I kategorien Sko hos nett utendørs butikken du kan finne et stort utvalg av ulike modeller til den beste prisen. Finn de beste utendørs produkter, som er tilpasset dine behov på trekkinn. Ser du etter en gave? Ikke gå glipp av våre Herresko tilbud.

For å få mer informasjon, klikk på følgende link:

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner Garmont Dragontail MNT Goretex

Anbefalt bruk
Teknologier
Eneste teknologi
Permeabilitet
Farge

Tecnologias Garmont Dragontail MNT Goretex

KUNDENS TILBAKEMELDING OG SPØRSMÅL (5)

Skiv en vurdering m dette produktet og opptjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Veldig solide sko

-

Fantastisk kvalitet, "Garmont" i all sin prakt. Stabil yttersåle ideell for trekking

Flott

-

Gratulerer med forestillingen hittil.

Kommentarer

-

Jeg hadde aldri smakt dette merket, virkelig elsket, jeg anbefaler

Sko garmont dragontail

-

Gode ​​sko for lett vandring, kommer på normert tid.

Gode ​​sko 5 stjerner.

-

Gode ​​sko 5 stjerner.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: Vurderingene dine vil bli lest av medarbeiderne våre og postet innen 5 virkedager. Spørsmålene dine vil bli besvart per epost, så vår sikker på at du har oppgitt riktig epostadresse.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk