`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Garmont

Garmont Dragontail MNT

Garmont Dragontail MNT

  • Garmont Dragontail MNT
  • Garmont Dragontail MNT
  • Garmont Dragontail MNT
  • Garmont Dragontail MNT

Garmont Dragontail MNT

Produktbeskrivelse Garmont Dragontail MNT

Fottøy for å lede deg gjennom vanskelig, teknisk terreng til klatre og trygt hjem igjen. Lav klasse klatring og trening, scrambling, bouldering med større sikkerhet enn løpesko pluss autentisk utendørs stil for bare å henge ut. Daglig gate holdbarhet og komfort.

For fjellklatreren som foretrekker en low cut sko, men fortsatt trenger stivhet og stabilitet av en støvel. Ideell for tilnærming, bouldering, lett trekking, alpine guide trening dager, høy alpin traversing.

FORDELER:

Meget stabil og tettsittende, gir en ekstremt god teknisk siste for klatrer / turgåere. Forbedret hælpute og stabilitet takket være PU-innsatsen. Vibram® Maton yttersåle for bedre fotturer og klatrestasjoner. Blonder til tålukning sikrer bølgende ytelse og gir en personlig passform.

spesifikasjoner:

Vekt 545 gr. (1/2 par størrelse 8 UK)

ØVERSTE:

1,8 mm vannavvisende ruskind

Metallisk øye og tapebåndslukking

Utvidet gummistøvelåse og hælgummi ryggstøtte beskytter den øvre

PU footbed med fuktighets- og luktegenskaper

Tilgjengelig med eller uten Gore Tex® Extended Comfort

PÅ NÆRT HOLD:

Heel Lock for å fikse hælen i hællommen og forhindre hælslip og blister.

Lace to toe closure for bedre klatreytelse og tilpasset passform.

COMPONENT SET:

FrameFLex Lite innersåle gir stabilitet for kanting og lasting av laster på grove stier og nedstigninger.

PU hælinnsats sikrer støt og stabilitet.

Mikroporøs gummi mellomsåle med dobbel tetthet gir stabilitet (gult lag) og forbedrer klatreytelsen (grått lag).

Vibram® Maton yttersåle med spesialisert? Mount? Dobbel sammensetning i tå og hæl streikområde å stige opp og ned i selvtillit. Gode ​​ytelsesfunksjoner sikrer fjells pålitelighet sammen med lettvekt. Blokkert tåfløyeområde og blokkert hælstrekkområde øker grepet på harde overflater med ekstra klebrig sammensetning. Multi-traction 6 mm dype lugs øker grepet i flere retninger. Konkave hælflate øker bremseeffekten, gir trygge nedstigninger. Dreneringskanaler og selvrensende lugs.

Teknologi:

GORE TEX®:

Garmont® samarbeider med GORE TEX® for å levere kvalitetsløsninger som holder tro på sitt løfte om holdbar vanntett, pustende værbeskyttelse, uavhengig av elementene.

GORE TEX® Extended Comfort Fottøy Tørt og komfortabelt kjølig:

Extended Comfort Footwear er ideelt for moderate og varmere temperaturforhold. Flott for høy produksjon og daglig bruk.

GORE TEX® Performance Comfort Fottøy Tørt og behagelig:

GORE TEX® Performance Comfort Footwear gir optimal klimatekomfort for moderate værforhold og et bredt spekter av utendørsaktiviteter.

GORE TEX® Isolert Comfort Fottøy Tørt og komfortabelt varmt:

GORE TEX® Isolert Comfort Footwear leveres i en rekke isolasjonsalternativer for å holde føttene tørre og behagelige varme under kalde forhold og vinteraktiviteter.

Vibram® Over 75 års innovasjon:

Vibram er verdensledende innen produksjon og salg av høy ytelse gummistøtter i markedene for sport, fritid, arbeidsfottøy, ortopedisk og reparasjon.

Vibrams historie går tilbake til 1937, da Vitale Bramani, Academic of the Italian Alpine Club, kom tilbake fra en tragisk alpin klatre og hadde den briljante ideen om å utvikle gummistøvler. Disse vil bli produsert ved hjelp av samme teknikk som brukes av Pirelli for produksjon av dekk. Som et resultat den første vulkaniserte gummisålen og den berømte Carrarmato? Design ble født. Denne designen fortsatte å starte en arv av gummisåledesigner som forandrer fottøydesign for alltid.

I løpet av tiårene har Vibram vært forpliktet til å utvikle en rekke produkter som gir utmerket ytelse i et bredt spekter av aktiviteter, inkludert utendørsaktiviteter (som fjellklatring, motorsykling, fotturer, etc. ..... trailrunning) til mote, arbeid og fritid .

Takket være kontinuerlige investeringer i innovasjon, forskning og utvikling, er Vibram verdensledende innen soling. Den gule oktagonlogoen symboliserer høy ytelse, kvalitet og sikkerhet som Vibram er kjent for hele verden.


Hvis det du trenger er Garmont Dragontail MNT er det akkurat her og til den beste prisen. trekkinn har denne og andre utendørs produkter som du er ute etter med den beste kvaliteten. Ikke la denne muligheten passere og utstyr deg selv for å praktisere din favorittsport i de best mulige forhold. Med vårt utvalg av Fjelltur støtter kan du finne alt du trenger på ett sted.

For å få mer informasjon, klikk på følgende link:

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner Garmont Dragontail MNT

Vanntett membran
Farge
Farge
Vanntett membran
Høyde støvler
Vanntett membran

KUNDENS TILBAKEMELDING OG SPØRSMÅL (1)

Skiv en vurdering m dette produktet og opptjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Varsel

-

Det har vært 3 år siden jeg bestille på dette nettstedet uten problemer selv om artikler refusjoner er ikke tilgjengelig på dette nettstedet TOP anbefaler

Skriv en anmeldelse eller still et spørsmål

Produktvurdering

Merk: Vurderingene dine vil bli lest av medarbeiderne våre og postet innen 5 virkedager. Spørsmålene dine vil bli besvart per epost, så vår sikker på at du har oppgitt riktig epostadresse.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser