`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Garmont

Garmont Tower LX Goretex

Garmont Tower LX Goretex

Garmont Tower LX Goretex

Garmont Tower LX Goretex

Garmont Tower LX Goretex

Garmont Tower LX Goretex

  • Garmont Tower LX Goretex
  • Garmont Tower LX Goretex
  • Garmont Tower LX Goretex
  • Garmont Tower LX Goretex
  • Garmont Tower LX Goretex
  • Garmont Tower LX Goretex
  • Garmont Tower LX Goretex
  • Garmont Tower LX Goretex

Garmont Tower LX Goretex

Produktbeskrivelse Garmont Tower LX Goretex

Støvler hjemme på høy alpine toppmøter eller lys, rask, ferdig i en dagsfart øker. En rekke stivheter, hver med turmuligheter, gir allsidighet og komfort til de fleste høyplasser og fjellaktiviteter. Bratt og vertikalt oppstigning, tøft terreng, feil vær, tunge laster og lange dager er fjellutfordringene disse støvlene er designet for å hjelpe deg med å nyte.

Allsidig, lett og smidig støvel for tekniske alpinturer, via ferrata og backpacking på utfordrende terreng. Ideell for tekniske fjellklatrere og moderne backpackere som foretrekker en allsidig og lett oppsett.

FORDELER:

Flex-innsatsen, tungen og kragen er laget av ett stykke Schoeller® stretch stoff kombinert med en elastisk Gore Tex®-fôr, for bedre komfort og en mer anatomisk passform. En progressiv varig brett bedre matcher stivhet / fleksibilitet til lengden på støvelen, mens den originale Helix-randen gir større beskyttelse mot slitasje og klippeffekt, samt bedre grep og vridningsstabilitet.

spesifikasjoner:

Vekt 730 gr. (1/2 par størrelse 8 UK)

ØVERSTE:

Microfiber og Cordura® øvre

HELIX gummi rand beskytter både øvre og mellomsåle fra slitasje og klippeffekt, samt gir bedre grep og vridningsstabilitet

Flex-innsatsen, tungen og kragen er laget av et stykke Schoeller® stretch stoff kombinert med et stretchet Gore Tex® fôr

Progressivt varig bord for bedre å passe stivhet / fleksibilitet til lengden på støvelen

Alveolen® fotseng

Gore Tex® Performance Comfort

PÅ NÆRT HOLD:

Helix gummi rand: Den unike skruelinjeformet gummi beskytter både øvre og mellomsåle fra slitasje og klippeffekt, og gir bedre grep og torsjonsstabilitet også.

Intelligent flex system for å imøtekomme naturlig forfoot flex og shin mobilitet.

COMPONENT SET:

2,5 mm mikroporøst lag for forbedret demping og komfort.

Nylon og glassfiber innersåle, med luftkamre for å fjerne unødvendig vekt og sikre bedre isolasjonsevne.

Tech PU crampon innsats i hælen.

Dobbel tetthet utvidet PU mellomsåle for komfort og stabilitet.

Vibram® Mulaz yttersåle med teksturert blokkert tåområde og semi blokkert hælstrekkområde for forbedret grep på harde overflater. Dype lugs for godt grep på forskjellige grunner og multiregionale lugs i forfoten for å øke grepet i flere retninger. Selvrensende dreneringskanaler. Konkave hælflate øker bremseffekten under nedstigninger.

Teknologi:

GORE TEX®:

Garmont® samarbeider med GORE TEX® for å levere kvalitetsløsninger som holder tro på sitt løfte om holdbar vanntett, pustende værbeskyttelse, uavhengig av elementene.

GORE TEX® Extended Comfort Fottøy Tørt og komfortabelt kjølig:

Extended Comfort Footwear er ideelt for moderate og varmere temperaturforhold. Flott for høy produksjon og daglig bruk.

GORE TEX® Performance Comfort Fottøy Tørt og behagelig:

GORE TEX® Performance Comfort Fottøy gir optimal klimatekomfort for moderate værforhold og et bredt spekter av friluftsaktiviteter.

GORE TEX® Isolert Comfort Fottøy Tørt og komfortabelt varmt:

GORE TEX® Isolert Comfort Footwear leveres i en rekke isolasjonsalternativer for å holde føttene tørre og behagelig varme under kalde forhold og vinteraktiviteter.

Vibram® Over 75 års innovasjon:

Vibram er verdensledende innen produksjon og salg av høy ytelse gummistøtter i markedene for sport, fritid, arbeidsfottøy, ortopedisk og reparasjon.

Vibrams historie går tilbake til 1937, da Vitale Bramani, Academic of the Italian Alpine Club, kom tilbake fra en tragisk alpin klatre og hadde den briljante ideen om å utvikle gummistøvler. Disse vil bli produsert ved hjelp av samme teknikk som brukes av Pirelli for produksjon av dekk. Som et resultat den første vulkaniserte gummisålen og den berømte Carrarmato? Design ble født. Denne designen fortsatte å starte en arv av gummisåledesigner som skifter fottøydesign for alltid.

I løpet av tiårene har Vibram vært forpliktet til å utvikle en rekke produkter som gir utmerket ytelse i et bredt spekter av aktiviteter, inkludert utendørsaktiviteter (som fjellklatring, motorsykling, fotturer, etc. ..... trailrunning) til mote, arbeid og fritid .

Takket være kontinuerlige investeringer i innovasjon, forskning og utvikling, er Vibram verdensledende innen soling. Den gule oktagonlogoen symboliserer høy ytelse, kvalitet og sikkerhet som Vibram er kjent for hele verden.


Hvis du er interessert i Garmont Tower LX Goretex, oppdag også andre utendørs produkter relatert til Garmont i Herresko avdelingen og Støvler katalog. I tillegg når du kjøper hos trekkinn, din nett utendørs butikk, blir du med i det største sportssamfunnet hvor du kan finne meninger, produktomtaler, og de beste tilbud som du er interessert i.

For å få mer informasjon, klikk på følgende link:

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner Garmont Tower LX Goretex

Skjønn
Anbefalt bruk
Teknologier
Eneste teknologi
Permeabilitet
Farge

Tecnologias Garmont Tower LX Goretex

KUNDENS TILBAKEMELDING OG SPØRSMÅL (8)

Skiv en vurdering m dette produktet og opptjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Garmont tårn

-

Veldig bra

Garmont støvler

-

Utmerket passform, vakre støvler! Vi vil definitivt kjøpe igjen! Hilsen og takk for din oppmerksomhet, en 10!

Garmont støvler

-

Utmerket! komfortabel

Godt produkt

-

Veldig bra støvler for fjellet.

Garmont tårn lx goretex

-

Veldig komfortable støvler!

Garmont tårn lx goretex

-

Veldig komfortable støvler!

Garmont støvler

-

Veldig behagelig flott kjøp veldig god service takk.

Garmont toser lx gtx støvler

-

Fantastisk støvler veldig riktig i oppmerksomhet og rask frakt det eneste, men 22 euro av skikker som belaster deg her på Kanariøyene. Takk alt bra.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: Vurderingene dine vil bli lest av medarbeiderne våre og postet innen 5 virkedager. Spørsmålene dine vil bli besvart per epost, så vår sikker på at du har oppgitt riktig epostadresse.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk