`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Haglöfs

Haglöfs L.I.M Touring Proof

  • Haglöfs L.I.M Touring Proof
  • Haglöfs L.I.M Touring Proof
  • Haglöfs L.I.M Touring Proof

Haglöfs L.I.M Touring Proof

Produktbeskrivelse Haglöfs L.I.M Touring Proof

LIM Touring PROOF-jakken er strøket til det viktigste for skiturer, og vil være en pålitelig følgesvenn på dine svetteste stigninger og mest spennende utforkjøringer. Strekklaminatet bluesign® godkjent stoff gir utmerket mobilitet, i tillegg til overlegen og fluorkarbonfri beskyttelse mot vind og vann.

Egenskaper:

PROOF ™ 3,5-lags, 4-veis stretch-stoff: optimalisert for komfort samtidig som det gir holdbar, vanntett og vindtett beskyttelse 3-veis justerbar hette med laminerte Store midtmonterte håndlommer for de essensielle behovene du trenger for å holde deg i hånden. DWR-behandlede overflater for å avverge vann og skitt Ventilasjonsglidelåser for maksimal luftstrøm Kabeljusterbar underkant En glidelås med brystlomme YKK vannavvisende glidelås i hele

spesifikasjoner:

PROOF ™ 3,5 lag, 85% polyamid Cordura®, 15% elastan. Lett, men likevel veldig slitesterkt 4-veis stretch 40D Cordura®-stoff, laminert til en membran og en myk polyesterstøtte med et ekstra karbontrykk på baksiden for varmerefleksjon og luktkontroll. 154 g / m², bluesign® godkjent Hydrostatisk hode: 20.000 mm; Fuktgjennomtrengelighet (omvendt kopp): 20.000 g / m² / 24 timer

Omsorg:

Maskinvask 40 ºC, normal prosess. Ikke blekemiddel. Tørketrommel, Normal, Lav varme. Jern, lavt. Ikke tørr ren. Vask med lignende farger. Ikke bruk tøymykner. Vask med flytende, såpefritt vaskemiddel. Vask med glidelåser og festekroken lukket. Vask regelmessig og tilsett varme i henhold til vedlikeholdsinstruksjonene for å rengjøre plagget for å aktivere vannet på nytt.


Haglöfs L.I.M Touring Proof har Haglöfs offisiell garanti fra produsent. Som en Haglöfs offisiell forhandler er alle våre tilbud utendørs artikler omfattet av en 2 års produsentgaranti . I trekkinn er vi dedikert til å velge høykvalitets Dameklær produkter som vil gjøre aktiviteten mer behagelig. Vi har en variasjon av Jakker artikler som passer dine behov og få deg til å føle deg inspirert til å gjøre mer sport i din daglige rutine.

Spesifikasjoner Haglöfs L.I.M Touring Proof

Type jakke
Funksjoner
Hette
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lignende produkter

Se alle produkter

Lukk