`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Haglöfs

Haglöfs Multi WS

Haglöfs Multi WS

Haglöfs Multi WS

Haglöfs Multi WS

Haglöfs Multi WS

  • Haglöfs Multi WS
  • Haglöfs Multi WS
  • Haglöfs Multi WS
  • Haglöfs Multi WS
  • Haglöfs Multi WS
  • Haglöfs Multi WS

Haglöfs Multi WS

Produktbeskrivelse Haglöfs Multi WS

Windstopper-stoff øker beskyttelsesnivåene til denne varme, isolerende vesten som er laget for å være behagelig nok til å bæres ved siden av huden, perfekt for lagdeling takket være sin tette passform og intelligente sømplassering. En nettstøtter gir også utmerket fuktighetsstyring for intens aktivitet.

Egenskaper:

Nettstøtter for bedre fuktighetsbehandling og myk ved siden av hudkomfort Behandlet med en DWR fri for fluorokarboner av miljøhensyn

For å hjelpe deg med å avvise vann og skitt. To midtmonterte glidelåslommer: vil ikke forstyrre ryggsekken. Elastisk rør i hem og armhull holder jakken på plass når du flytter forskyvningssømmer for å forhindre gnagsår.

spesifikasjoner:

Vanlig passform

Vekt: 245 g

GORE TEX® Infinium med WINDSTOPPER®-teknologi 3 lag, 100% polyester, tørr berøring 100 D strikket ansikt, ePTFE-membran og en nettstøtter, 222 g / m², bluesign® godkjent RET: <9

Omsorg:

Maskinvask 40 ºC, mild prosess

Ikke blek Tørketrommel, Normal, Lav varme Jern, middels

Ikke renseri. Vask med lignende farger

Ikke bruk tøymykner. Vask med væske,

Såpefri vaskemiddel Vask med glidelåser og festing av krok og sløyfe. Vask regelmessig og tilsett varme i henhold til pleieinstruksen for å rengjøre plagget for å reagere vannevnen


Finn ut Haglöfs Multi WS på lager, og til den beste prisen. Også ta en titt på våre Dameklær salg og velge våre beste tilbud. Finn de nyeste reduksjoner og se alle våre salg på Vester produkter til utrolige lave priser! Alt dette for å sikre at du får den billigste avtalen hver gang hos trekkinn.

Spesifikasjoner Haglöfs Multi WS

Skjønn
Alder
Funksjoner
Anbefalt bruk
Hette
Farge

KUNDENS TILBAKEMELDING OG SPØRSMÅL (1)

Skiv en vurdering m dette produktet og opptjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: Vurderingene dine vil bli lest av medarbeiderne våre og postet innen 5 virkedager. Spørsmålene dine vil bli besvart per epost, så vår sikker på at du har oppgitt riktig epostadresse.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk