up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Helly hansen

Helly hansen Bukser Seven

Helly hansen Bukser Seven

Helly hansen Bukser Seven

Helly hansen Bukser Seven

plus
  • 360Helly hansen Bukser Seven
  • Play videoHelly hansen Bukser Seven
  • Helly hansen Bukser Seven
  • Helly hansen Bukser Seven
  • Helly hansen Bukser Seven
  • Helly hansen Bukser Seven

Helly Hansen Bukser Seven

Produktbeskrivelse Helly hansen Bukser Seven

Når du gjør de forskjellige friluftslivene, må du velge fjellklærbuksene som passer dine behov, og derfor presenterer vi de nye kabrioletene Lite-buksene, vannavvisende, med stor elastisitet som gir frihet i bevegelsene dine, laget av polyamid for å gi større letthet, mykhet, motstand og hurtig tørking.

Den har åpne håndlommer, konvertible benløkker med glatte glidelåser. Den har en glidelås med lommen på låret når du vil lagre eiendeler med stor verdi. Og ikke minst er den produsert under Bluesign bærekraftsstandarder. Klassisk Helly Hansen regnbukse som passer med en mer aktiv bruker, ren trekk på design og underbenets glidelåser gjør det enkelt å sette på. Ideelt når været virkelig blir vått og du vil være tørr.

Egenskaper:

HELLY TECH BESKYTTELSE:

Vanntett, vindtett og pustende

2-lags stoffkonstruksjon

Helt søm forseglet

Varmebehandling (DWR)

Fôret for komfort

Rask tørr fôr

Elastisk justerbar midje

Nederste benlåsåpninger

Bunnkors velcro justering

Teknologi:

Til daglig bruk og moderate værforhold vil Helly Tech PROTECTION-utstyr holde deg tørr, komfortabel og beskyttet. Siden 1980-tallet har Helly Tech-stoffene holdt utendørs entusiaster tørre og komfortable ved å la kondens og svette rømme mens de holder regn, vind og snø ute. Helly Tech PROTECTION giret er helt søm forseglet, vanntett, vindtett og pustende.


Kjøp din Helly hansen Bukser Seven til den laveste prisen! I vår nettbutikk for utendørs, trekkinn gjør dine drømmer blir virkelig! Finn Dameklær til uslåelige priser. Ta en titt på vår detaljerte beskrivelse med kjennetegn og omtaler som andre kunder som allerede har kjøpt Helly hansen Bukser Seven. Finn de siste reduksjonene og oppdag alle våre tilbud i vår utendørs katalog til forbløffende rabatterte priser!

Spesifikasjoner Helly hansen Bukser Seven

Årstid
Lengde
Farge
Funksjoner
Typen bukse

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up