up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Helly hansen

Helly hansen Bukser Sevenj

Helly hansen Bukser Sevenj

Helly hansen Bukser Sevenj

plus
  • 360Helly hansen Bukser Sevenj
  • Play videoHelly hansen Bukser Sevenj
  • Helly hansen Bukser Sevenj
  • Helly hansen Bukser Sevenj
  • Helly hansen Bukser Sevenj

Helly Hansen Bukser Sevenj

Produktbeskrivelse Helly hansen Bukser Sevenj

Sevenj-buksene er alt som enhver eventyrer trenger. Spesielt designet for å være veldig praktisk for ulike værforhold, med en helt vanntett og vindtett design, men pustende.

Takket være den justerbare midjen er det mulig å oppnå optimal kutt og komfort for utendørsaktiviteter gjennom året. Bygget i lett, vanntett, vindtett og pustende materiale. Klassisk Helly Hansen regnbukse som passer med en mer aktiv bruker, ren trekk på design og underbenets glidelåser gjør det enkelt å sette på. Ideelt når været virkelig blir vått og du vil være tørr.

Egenskaper:

HELLY TECH BESKYTTELSE:

Vanntett, vindtett og pustende

2-lags stoffkonstruksjon

Helt søm forseglet

Varmebehandling (DWR)

Fôret for komfort

Rask tørr fôr

Elastisk justerbar midje

Nederste benlåsåpninger

Bunnkors velcro justering

Teknologi:

Til daglig bruk og moderate værforhold vil Helly Tech PROTECTION-utstyr holde deg tørr, komfortabel og beskyttet. Siden 1980-tallet har Helly Tech-stoffene holdt ute-entusiaster tørre og komfortable ved å la kondens og svette rømme mens de holder regn, vind og snø ute. Helly Tech PROTECTION-utstyret er helt søm forseglet, vanntett, vindtett og pustende


Helly hansen Bukser Sevenj er tilgjengelig i forskjellige alternativ og kjennetegn. Velg den som passer dine behov best og motta det hjemme om noen dager. I tillegg, i nett utendørs butikken kan du finne Helly hansen Bukser Sevenj relaterte produkter. Vårt utvalg av Bukser produkter er designet for å gi deg full trygghet, uansett intensiteten på treningen eller sportsaktivitet.

Spesifikasjoner Helly hansen Bukser Sevenj

Årstid
Lengde
Farge
Funksjoner
Typen bukse

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up