up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Helly hansen
360

Helly hansen Jakke Loke

Helly hansen Jakke Loke

Helly hansen Jakke Loke

Helly hansen Jakke Loke

plus
  • 360Helly hansen Jakke Loke
  • Play videoHelly hansen Jakke Loke
  • Helly hansen Jakke Loke
  • Helly hansen Jakke Loke
  • Helly hansen Jakke Loke
  • Helly hansen Jakke Loke

Helly Hansen Jakke Loke

Produktbeskrivelse Helly hansen Jakke LokeDu trenger ikke vente lenger, HELLY HANSEN gir deg den nye LOKE camping- og turjakken , den er en flott følgesvenn for nye oppdagelser.

Stoffet er motstandsdyktig og slitesterkt. Den har en hel glidelås foran dekket med en klaff. Den har en justerbar hette med stropp. Justerbare mansjetter og nederste kant. Glatt og klassisk overflate. Produsentens logo er stemplet øverst til venstre.

Den tilpasser seg perfekt til ulike klimaer. Den er vanntett, vindtett og svært pustende. Den er laget av 100 % polyester og polyuretan. Den har en flott balanse i fuktighetshåndtering.
Den essensielle lett skalljakke. Praktisk for en rekke værforhold med fulle vann og vindtett, men pustende konstruksjon.


Med frontklaff for å holde ut vind og regn, og med ventiler for å hindre overoppheting. Smart og kompakt design som rammer inn i sin egen lomme når den ikke er i bruk, fullt utstyrt for alle typer utendørs opplevelserFunksjoner:


HELLY TECH PERFORMANCE:


Vanntett, vindtett og pustende

2.5 ply stoff

Fullt tapet

Holdbar vannavstøting behandling (DWR)

Trykt fôr

Hurtig tørr innvendig

Fullt justerbar hette

Bunnen hem elastisk justering snor

Zippet hånd lommer

Long pit zip vents

Borrelåsjustering på ermene

HH-logo på brystet

DWR behandling

Pakker inn lommeTeknologi:


For høy intensitet utfordringer i alle værforhold Helly Tech PERFORMANCE utstyr vil holde deg tørr, komfortabel og trygg gjennom hele eventyret.


Spesielt utviklet Helly Tech PERFORMANCE stoffer levere sport spesifikk ytelse med høye vanntette og pustevurderinger for å holde deg komfortabel og fokusert på din utfordring. Alle sømmer er fullt tapet for optimal vanntett ytelse.


Oppdag alle Herreklær produkter som du kan finne hos trekkinn som Helly hansen Jakke Loke. Kjøp nå Helly hansen Jakke Loke og spar mye penger på Jakker produkter. I tillegg, med den kvaliteten som er støttet opp av merket Helly hansen vil det være det perfekte kjøpet. Vet du allerede at du kan finne Helly hansen Jakke Loke og andre sporter i vår utendørs butikk? Takket være trekkinn kan du nå se et enormt utvalg av Herreklær artikler, ideelt for hver sport tenkelige .

Spesifikasjoner Helly hansen Jakke Loke

Hette
Farge
Funksjoner
Type jakke

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Stor

-

Jeg lurer på om M var bra med 177cm75kg.

Graet!

-

veldig lett A ++

Veldig bra!

-

Kom en dag senere. Passer perfekt, veldig lett, veldig god kvalitet, perfekt for idretter som sykling. Takk!

Bare perfekt

-

Ideell for urban, fjellet eller kjører på svært kalde dager.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up