up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Helly hansen

Helly hansen Jakke Loke

Helly hansen Jakke Loke

Helly hansen Jakke Loke

plus
  • 360Helly hansen Jakke Loke
  • Play videoHelly hansen Jakke Loke
  • Helly hansen Jakke Loke
  • Helly hansen Jakke Loke
  • Helly hansen Jakke Loke

Helly Hansen Jakke Loke

Produktbeskrivelse Helly hansen Jakke Loke

Den lette Loke-jakken er vanntett og sammenleggbar, perfekt å ha på i regntiden. Du vil være fullstendig beskyttet mot regnet takket være sømmene med strategisk tetting.

En superlett pels, som glidelåsen i en butikk. Perfekt til intense raske aktiviteter med beskyttelse mot mildt regn. Den essensielle eventyr jakke for kvinner. Praktisk for en rekke værforhold med fullt vann, vindtett og pustende konstruksjon med frontklaff for å holde ut vind og regn og med ventiler for å hindre overheating.Fully justerbare mansjetter, hette og midje lar deg justere passform og komfort for året runde utendørs aktivitet.Funksjoner:


Vanntett, vindtett og pustende

2.5 ply stoff

Fullt tapet

Holdbar vannavstøting behandling (DWR)

Trykt fôr

Hurtig tørr innvendig

Fullt justerbar hette

Bunnen hem

Elastisk justering ledningen

Zippet hånd lommer

Long pit zip vents

Borrelåsjustering på ermene

HH-logo på brystet

DWR behandling

Pakker inn lommeTeknologi:


For høy intensitet utfordringer i alle værforhold Helly Tech PERFORMANCE utstyr vil holde deg tørr, komfortabel og trygg gjennom hele eventyret.


Spesielt utviklet Helly Tech PERFORMANCE stoffer levere sport spesifikk ytelse med høye vanntette og pustevurderinger for å holde deg komfortabel og fokusert på din utfordring. Alle sømmer er fullt tapet for optimal vanntett ytelse.


Elsker du utendørs? Få din Helly hansen Jakke Loke og nyt fritidsaktiviteter med trygghet og selvtillit som Helly hansen gir deg. Ikke glem at vi har et stort utvalg av Dameklær for alle størrelser og værforhold. For å gi deg de mest effektive utendørs modellene mulig har de fleste av våre Jakker artikler blitt utviklet i samarbeid med proffene!

Spesifikasjoner Helly hansen Jakke Loke

Hette
Farge
Funksjoner
Type jakke

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up