up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Helly hansen

Helly hansen Vandrestøvler The Forester

Helly hansen Vandrestøvler The Forester

Helly hansen Vandrestøvler The Forester

Helly hansen Vandrestøvler The Forester

plus
  • 360Helly hansen Vandrestøvler The Forester
  • Play videoHelly hansen Vandrestøvler The Forester
  • Helly hansen Vandrestøvler The Forester
  • Helly hansen Vandrestøvler The Forester
  • Helly hansen Vandrestøvler The Forester
  • Helly hansen Vandrestøvler The Forester

Helly Hansen Vandrestøvler The Forester

Produktbeskrivelse Helly hansen Vandrestøvler The Forester


Dette er de nye THE FORESTER turskoene, ideelle for vinterdager . Den robuste, motsatte designen gjør det til et utmerket valg for turer på landet.

Den er laget av læravvisende kvalitet av høy kvalitet mot vann og skitt. De forseglede sømmene reduserer risikoen for at vann trenger inn. Den har en tett støtte for større komfort og stabilitet.

Det flettede festesystemet med metallarmering gir deg større støtte når du går. Produsenten forsterket hælområdet for større demping. Den har en Helly Grip gummisåle.
The Forester Støvelen har vannavvisende skinn for værbeskyttelse og Helly Grip yttersåle gir god trekkraft for de lange høstdagene.Funksjoner:


- Øvre: Premium kvalitet full korn vannavstøtende lær


- Leather hælkappe


- Mellomsåle: Premium EVA mellomsåle


- Yttersåle: Helly Grip yttersåleTeknologi:


Med sin høye demping egenskaper og lav vekt, gir EVA lett komfort og støtte.


Ved å kombinere våre erfaringer fra stormfulle vann og røff utendørs sti, har vi kommet opp med en ny yttersåle materiale som vil gi deg den beste grep og holdbarhet på våte steiner og stier.


Helly hansen Vandrestøvler The Forester har den offesielle garantien fra merket Helly hansen. Handling i vår nett utendørs butikk vil du ha Helly hansen Vandrestøvler The Forester hjemmet innen få dager. For øyeblikket er produktene på lager og prisen er 88.99 $. Ikke gå glipp av denne muligheten!

Spesifikasjoner Helly hansen Vandrestøvler The Forester

Farge
Funksjoner
Anbefalt bruk

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Sterkt anbefalt

-

fine, komfortable sko, nyttige for både byvandringer og fjellturer. De kler seg riktig. Bestill online, ankom om noen dager. Jeg tror jeg vil handle igjen på dette nettstedet.

Spektakulær støvel

-

Den visuelt veldig fine støvelen. Veldig behagelig og lett. Sikkert for fotturer og fjell vil de ha et spektakulært grep på grunn av sålens profil. Men for veldig glatt våt by. Synd fordi de er veldig elegante å kle på. Men selvfølgelig er dens viktigste bruk fjell

Helly hansen skogen

-

God kvalitet, veldig varm og solid, veldig rask levering!

Produktet var sent, og nå letter de ikke returen

-

TradeINN for øyeblikket letter ikke returen. Jeg ber deg om å ringe meg eller skrive for å kunne gjøre det, i motsetning til hva de forteller meg, er det ikke mulig å trykke eller se returetiketten. hilsen

Veldig behagelig

-

Utmerkede støvler, de er lette, komfortable og vakre.

Utmerket kjøp

-

Veldig vakker, varm og solid.

Sterkt anbefalt!

-

Komfortabel, god kvalitet, veldig varm, en hit, veldig rask levering!

Stor

-

Komfortabel, varm og veldig kul. 5 stjerner uten tvil.

Tilfredshet

-

Veldig fornøyd med fin og komfortabel sko, god kvalitet og utmerket etterbehandling.

100% fornøyd

-

Jeg er 100% fornøyd med alt i mitt første kjøp i WAVEINN ... Produktet er vakkert, utmerket i alt, prisen var veldig rettferdig, leveringen fulgte, ettersalgsservice er alltid oppmerksom. Jeg er veldig glad for å ha kjøpt i WAVEINN og ville kjøpe igjen uten tvil som jeg ikke ville nøle med å anbefale dette nettstedet til alle.

Waveinn er utmerket

-

Jeg er 100% fornøyd med alt i mitt første kjøp i WAVEINN ... Produktet er vakkert, utmerket i alt, prisen var veldig rettferdig, leveringen fulgte, ettersalgsservice er alltid oppmerksom. Jeg er veldig glad for å ha kjøpt i WAVEINN og ville kjøpe igjen uten tvil som jeg ikke ville nøle med å anbefale dette stedet til alle.

Veldig bra fottøy

-

Veldig fin, utmerket finish, fargen og tekstur av huden uslåelig.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up