up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Helly hansen
360

Helly hansen Vandrestøvler The Forester

Helly hansen Vandrestøvler The Forester

Helly hansen Vandrestøvler The Forester

Helly hansen Vandrestøvler The Forester

plus
  • 360Helly hansen Vandrestøvler The Forester
  • Play videoHelly hansen Vandrestøvler The Forester
  • Helly hansen Vandrestøvler The Forester
  • Helly hansen Vandrestøvler The Forester
  • Helly hansen Vandrestøvler The Forester
  • Helly hansen Vandrestøvler The Forester

Helly Hansen Vandrestøvler The Forester

Produktbeskrivelse Helly hansen Vandrestøvler The Forester


Dette er de nye THE FORESTER turskoene, ideelle for vinterdager . Den robuste, motsatte designen gjør det til et utmerket valg for turer på landet.

Den er laget av læravvisende kvalitet av høy kvalitet mot vann og skitt. De forseglede sømmene reduserer risikoen for at vann trenger inn. Den har en tett støtte for større komfort og stabilitet.

Det flettede festesystemet med metallarmering gir deg større støtte når du går. Produsenten forsterket hælområdet for større demping. Den har en Helly Grip gummisåle.
The Forester Støvelen har vannavvisende skinn for værbeskyttelse og Helly Grip yttersåle gir god trekkraft for de lange høstdagene.Funksjoner:


- Øvre: Premium kvalitet full korn vannavstøtende lær


- Leather hælkappe


- Mellomsåle: Premium EVA mellomsåle


- Yttersåle: Helly Grip yttersåleTeknologi:


Med sin høye demping egenskaper og lav vekt, gir EVA lett komfort og støtte.


Ved å kombinere våre erfaringer fra stormfulle vann og røff utendørs sti, har vi kommet opp med en ny yttersåle materiale som vil gi deg den beste grep og holdbarhet på våte steiner og stier.


Elsker du utendørs? Få din Helly hansen Vandrestøvler The Forester og nyt fritidsaktiviteter med trygghet og selvtillit som Helly hansen gir deg. Ikke glem at vi har et stort utvalg av Herresko for alle størrelser og værforhold. For å gi deg de mest effektive utendørs modellene mulig har de fleste av våre Støvler artikler blitt utviklet i samarbeid med proffene!

Spesifikasjoner Helly hansen Vandrestøvler The Forester

Farge
Funksjoner
Anbefalt bruk

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Støvler

-

Flott produkt. Sterkt anbefalt.

Hh-skogvakt

-

Tok litt tid å komme frem, men vel verdt ventetiden. Jeg er så glad for at de bare er fantastiske i utseende, komfort osv. Alle bokser krysset av. anbefaler disse skoene til hvem som helst

Veldig fornøyd

-

Disse Helly Hansen ser veldig fine og solide ut i virkeligheten. Størrelsen er helt riktig (43) Etter å ha gått inn er de perfekte. Nå er det på tide å komme inn i gjørma og teste vannmotstanden.

Støvler av utmerket kvalitet

-

Støvler i utmerket kvalitet, lette, komfortable og vakre. Farge mørk blå, eksakt størrelse EU48 Helly Hansen = Asics EU48 = Salomon EU48

Stor

-

Disse støvlene er veldig lett i vekt, selv om de er skinn. Vekten av støvelen, passform og formen på slitebanen sørger for en veldig behagelig tur.

Nice produkt

-

Hyggelig service og rask levering. Produktet er av høy kvalitet og god jakt. Jeg er helt fornøyd.

Midler

-

Vakre sko, komfortable, hyggelig, bare flat (størrelse), usammenhengende tappen på den andre dagen! Kvalitet sømmer det rommet igjen!

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up