up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top
Hjemmeside flecha Herreklær flecha

flecha Bukser - Funksjoner: Vinntett ()

load

Typer bukser for menn for utendørs

Bukser for menn kan være tilgjengelige på Arcteryx , Salomon , Salewa , Columbia , Adidas . Her er noen bukser for menn gitt nedenfor:

Isolerte bukser
Isolerte bukser er den mest utbredte og populære typen utendørs bukser. De gir deg en kombinasjon av varme og ly for elementene. De isolerte buksene har et vanlig syntetisk lag. Isolasjonsmassen veies i gram og jo større antall, desto varmere og ekstra isolert blir buksene.

Jeansbukser
Jeansbukser er en slags bukse som vanligvis er laget av denim som er en slags bomullsduk. Jeansbukser kan ha forskjellige farger, men de er vanligvis blå i fargen.

Lastebukser
Lastbukser er solide bomullsbukser med mange dype lommer som tradisjonelt brukes til å tåle feltanvendelse. De fleste lastebukser er løse, men flere smarte lastebukser blir kuttet smalere gjennom beinet og redusert ved ankelen. De er vanligvis i en farge av khaki eller oliven, men en sterk, fuktig, vag farge gir et mer stilig utseende.

Joggebukse
Joggebukse er den mest elskede buksen for menn. De har en veldig avslappet passform med en fleksibel eller snøring i midjen og har sannsynligvis lommer.

Treningsbukse
Treningsbukser bruker ofte et polymerisert materiale, kan ha en veldig stram tekstur, og også direkte for å få en avslappet passform, selv om noen vil ha en tett passform. Den har også et fargebånd nedover siden av beinet.clouse menu Lukk