up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hvorfor er fleece et godt alternativ for utendørs?

Fleece lages ved å spinne veldig små fibre til en ren klut, som deretter beedes i den fjærete, frodige kluten. Mens noe fleece i dag er produsert med polyester, er fleece laget av naturlige tråder, spesielt bomull, mer egnet for miljøet.

Fleece jakke

En fleecejakke er en jakke som er dannet av polyester syntetisk fleece som frossen fleece. En fleecejakke vil for det meste ha glidelås i midten, i stedet for knapper eller andre bånd. De beste fleecejakkene er tilgjengelige på Arcteryx , Salomon , Salewa , Columbia , Adidas .

Hvorfor er Fleece et godt alternativ for utendørs?

Fleece stoff er det ideelle alternativet hvis du leter etter noe varig, fleksibelt og hudvennlig for utendørs turer. Fordi det kan tilberedes i ubegrensede farger og trykkes med uendelig design, er fleece stoff et utmerket valg for turgåere og bobiler.
Selv om det oppsto som et stoff til utendørs klær i tøffe værsituasjoner, er fleece nå formet til alt fra hatter og hansker til jakker og dyner. På grunn av designet, det er laget, vil det ikke pille og danne små knuter på kluten slik andre syntetiske stoffer vil. Siden det ikke vil makuleres eller gratis, er fleecekluter det klassiske utvalget for en utetur med hele familien.
Polar fleece stoff har en tosidig masse, noe som indikerer at stoffet er likt på begge plan. Den er veldig slitesterk, holder på varmen og drenerer raskt, og det er derfor den ble brukt av utendørs supportere i stedet for ull. Fremstillingen av fleecedekket av fleece skaper luftlommer for å holde brukeren mer oppvarmet enn ull og andre materialer. Den lette og mer varme sikret den som et pålitelig utvalg for vintercamping og backpacking.


clouse menu Lukk