up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top

Hvilke Gensere trenger jeg?

Gensere er avslappede, langermede gensere uten krage. Gensere består av delikat, gjennomtrengelig stoff, som bomullsklær, med tettsittende eller elastiske mansjetter og ofte en løpesnor i midjen. Gensere for menn er generelt brukt mens atletisk aktivitet for varme eller for å provosere svetting. Du kan kjøpe gensere for menn fra Arcteryx, Salomon, Salewa, Columbia, Adidas.

Hettegensere

Hettegensere holder ofte en muffesøm på den dypere fronten, og en løpesnor for å få plass til hetten på hullet. Hettegensere holder deg varm, de forsvarer deg mot det kalde været. Visst, de er en viktig del av vinterklærne dine. Hettegensere for menn brukes også under uteturer.

Du kan kjøpe hettegensere for menn fra Arcteryx , Salomon , Salewa , Columbia , Adidas .

Hvilke Gensere trenger jeg?

Her er noen tips du kan følge når du velger hvilken genser du trenger:

1. Du kan finne gensere i forskjellige materialtyper, fra naturlige fibre til noen gode fiberkombinasjoner. Du vil ha noe behagelig å ta vare på, og som virker passende nær huden. Unngå ting som føles harde eller skrape.
2. Det er noen tips du må huske på når du vurderer passformen til en hvilken som helst genser. Dimensjoneringen sikrer at bevegelsesgrensen ikke hindres på noen måte.
3. Forsikre deg om at den glir over hodet ditt med komfort. Ideelt sett vil ikke skyve plagget over hodet utvide materialet. Resultatet er at genseren holder seg til å se fantastisk ut i lang tid.


clouse menu Lukk