up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top

Hvordan velge en skjorte for utendørs?

En skjorte er et stoffplagg for kroppen ovenfor. Skjorter kan også brukes med slips under skjortekragen. Det er mange slags skjorter. Skjorter kan brukes av både menn og kvinner. Skjorter til menn kommer i mange farger og stiler. Du kan kjøpe skjorter for menn fra Arcteryx , Salomon , Salewa , Columbia , Haglöfs .

Skjorter med lange armer

Langermede skjorter holdt brukeren kjøligere. Komfortabel løs montering av skjorter med lange ermer i et fukttransporterende materiale svetter bortsett fra huden slik at den kan tørke, og den gir en liten luftstrøm mellom huden og ting for å holde seg kjølig mens den beskytter mot solbrenthet og UV skade.

Kortermet skjorter

Kortermede skjorter kalles ofte ´normale ermetrøyer´ når det gjelder t skjorter, siden de er like attraktive for både menn og kvinner. Disse kortermede skjortene har ermer som er litt lengre enn hetten, og strekker seg vanligvis til albuen eller rett over albuen.

Tips for å velge en skjorte

Her er en rask titt på tipsene du må huske på når du velger en skjorte.
1. Hvert merke og selskap tilbyr skjorter i tre grunnleggende størrelser som små, mellomstore og store. Så sjekk størrelsen på skjorten som passer til kroppen din.
2. Kontroller skjortens passform. Skjorten skal ikke være så stram at det er vanskelig å bevege seg i.
3. Det viktigste poenget å huske på er kvaliteten på skjorten.


clouse menu Lukk