up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top
Hjemmeside flecha Herreklær flecha

flecha Sokker Mund Socks ()

load

Ting å vite om sokker for fotturer

En sokk er et klesplagg som bæres på føttene og vanligvis inkluderer ankelen eller en del av leggen. En slags sko eller støvel bæres vanligvis over sokker. Sokker var laget av lær, matt dyrehår og maskinstrikket. Sokker for menn kommer vanligvis i farger som svart, grå og brun. Du kan kjøpe sokker for menn fra Salewa , Adidas , La Sportiva , CMP , Vaude .

Hele sesongen sokker

Hele sesongen er ofte laget av en blanding av bomull og spandex. Disse all season sokkene gir best buekomfort og utholdenhet. Med svetteabsorberende teknologi motstår disse sokkene lukt for å holde føttene puste som nye.

Høst vinter sokker

Høst vinter sokker er ofte laget av ull, fleece og lignende typer materialer. Årsaken til at disse høst vinter sokkene er best for vinterklær er at hvis sokkene blir fuktige på grunn av svette, forsvinner ikke sokkene sine isolerende egenskaper.

Vår sommer sokker

Vår sommer sokkene er bygget for hverdagsbruk i varme klimaer. Stor pusteevne for tørre og kjølige føtter. Føttene tørker raskt ut på grunn av det fuktighetsgivende materialet i vår sommer sokker. Lette og komfortable, de passer veldig bra og holder seg på plass.

Ting å vite om sokker for fotturer

1. Ullsokker er best for lange turer. Ullfibre holder deg varm om vinteren og kjøler deg i svette situasjoner.
2. Unngå bomullssokker selv om bomull er et kult, delikat materiale, men det suger føttene umiddelbart i svette. Når dette skjer, ikke forvent at de skal renne raskt.
3. For å holde ting mer avslappet og for å redusere svette, gå med en lett sokk. Selv om de er tynne, er lette sokker spesielt laget for fotturer fremdeles laget med ekstra demping i foten.


clouse menu Lukk