up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top

Hvilken genser trenger jeg?

Genserne er et klesplagg, vanligvis med lange ermer, produsert med sydd eller heklet ull, som omfatter den ovennevnte delen av kroppen. Når ermet er, kalles genseren ofte en slipover. Ull er det mest populære materialet for gensere og kan føre til et mangfold av dyrefibre. Ullgensere er ofte langvarige og av høy kvalitet, noe som indikerer at du vil skaffe deg å oppleve den fantastiske uklarheten i årene som kommer. Gensere til menn kommer i forskjellige stiler og fargetoner. Du kan kjøpe gensere for menn fra Salomon , Columbia , Haglöfs , The North Face , CMP .
Gensere skiller seg fra hverandre i belegget. En genser kan faktisk være med eller uten pynt. I dag er det få gensere uten temaer fordi de er forbundet med et gammelt bilde. Imidlertid bør det tas hensyn fordi noen årsaker ikke er tillatt på noen arbeidsplasser; spesielt er logikken litt dristig. Passene er også en del av belegget for å studere.
For å velge hvilken genser du trenger, må du følge fem viktige regler:

• Finn modellen tilpasset morfologien: snarene fine eller gjennomsnittlige er ideelle for å påføre firkanter.
• Velg materialet som tilfredsstiller deg. Sauull er veldig kjent for sine varmeisolerende egenskaper.
• Administrer stilen i henhold til utseendet. Disse holder kragen og knappene som bestemmer stilen til en genser.
• Bestem din favorittfarge.
• Sammenlign prisene på forskjellige gensere, velg deretter genseren som passer til din prisklasse.


clouse menu Lukk