up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top
Hjemmeside flecha Herreklær flecha flecha

T-skjorter

()
load

Typer T skjorter

En T skjorte er en form for tekstilskjorte kalt etter T formen på formen og ermene. Tradisjonelt har den korte ermer og en avrundet halsring, kjent som mannskapshals, som mangler krage. T skjorter er vanligvis laget av elastisk, lett og økonomisk materiale og er enkle å vaske. Du kan enkelt kjøpe skjorter for menn fra Arcteryx , Salomon , Salewa , Columbia , Adidas . Skjorter for menn har forskjellige stiler og fargetoner.

T skjorte Lange ermer

T skjorte lange ermer for både menn og kvinner når hendene helt, og de fleste av dem er formet i en rett linje. De er verken for tettsittende eller for løse. Noen T skjorter lange ermer som har armbånd rundt håndleddet som er litt strammere enn resten av ermet. Denne spesielle stilen ses ofte i herre t skjorter. På den annen side er det langermede t skjorter for kvinner som er ubetydelig tettsittende i håndleddet, men hele ermet er en bluss. Langermede t skjorter er et ideelt alternativ når det er kjølig vær.

T skjorter Korte ermer

Dette er den mest populære typen ermer som observeres i t skjorter. T skjorte korte ermer består av halvparten av overarmen. De er tilgjengelige i både gratis og tett beslag, selv om de fleste t skjorter for kvinner er nøyaktig tilpasset. T skjorter for menn varierer fra t skjorter for kvinner. Skillet er i hovedsak basert på tilpasningen. Noen kvinner foretrekker å bære t skjorter for menn på grunn av løs passform. T skjorte korte ermer kommer i en rekke design og nyanser.


clouse menu Lukk