up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top

Hvordan velge tights for utendørs

På turstier på lang avstand tilbyr tights et bedre alternativ enn turbukser. Den intime passformen og artikulasjonen forbedrer skrittet ditt, da stoffet ikke gnir mye mellom lårene. Den strammere passformen fungerer også som isolasjon og holder deg tørr og varm gjennom stiene. Tights er utrolig lette, varme og pustende, noe som gjør dem ideelle for normale værforhold. Pustende tights er designet for å beskytte beina dine mot elementer, insekter, svette og fuktighet. Du kan også bruke strømpebukser som underlag om nødvendig. Kvinne turtights har dedikerte lommer for å holde kart og andre ting som gjør aktiviteten morsommere og mer praktisk.

Midtsesongen er den perfekte tiden av året for å gå på tights og nyte naturen med den største komforten og fleksibiliteten. Arcteryx , Salomon , Salewa , Columbia og Haglöfs er de mest kjente merkene som tilbyr vannavvisende strømpebukser og vindtette strømpebukser for utendørs i forskjellige stiler , design og farger.

Hvordan velge en turstram?

Mens du velger et stramt for utendørseventyret ditt, må du huske å ta følgende punkter i betraktning;

• Mykere fleecemateriale gir ekstra komfort og varme
• Bør tillate bevegelsesfrihet
• Lommer for lagring av smarttelefon, kart og annet
• Lett og tynn noe som gjør dem til et koselig underlag
Tights for kvinner bør synges for å gi bedre ytelse


clouse menu Lukk