up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top

Hvilken type turutstyr trenger jeg

Klær Tilbehør

Klestilbehøret er stykkene som brukes til å bidra, i underordnet modus, til antrekket. Klestilbehør foretrekkes for å utfylle brukernes utseende. Klestilbehør er tilgjengelig på merkene som Arcteryx , Salewa , Haglöfs , CMP , Black Diamond .

Belter

Beltene er den elastiske stroppen eller båndet, vanligvis produsert av lær, plast eller tykt stoff. Belter er viklet rundt den direkte midjen eller i nærheten av den. Endene på et belte er åpne, og en klemme setter beltet inn i en ring ved å binde den ene enden til den andre enden av beltet.

Turbelter

Turbeltene er en viktig del av turutstyret. De gode turbeltene er mer enn en tilbehørsartikkel, da de kan gjøre så mye mer ekstra enn å holde buksene oppe.

Fjellbelter

Fjellbelter er utstyret som brukes til å bruke under fjellklatring. Den skal passe over midjen. Fjellbelter er tette nok til at du ikke kan trekke dem ned. Spennejusteringen er midtveis i spennet og maksimeres ikke i hver ende.

Urban Belter

Urban beltene er fleksible belter som beveger seg med deg. Den har en fascinerende klemme som beveger seg for deg. Urban belter gir en raffinert finish i det generelle utseendet ditt. Ofte laget av høykvalitets materiale og har lett vekt. Den totale lengden er omtrent 40 inches, men noen urbane belter varierer innen 30 34 inches.


clouse menu Lukk