up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top

Typer av vester

Vester er ermeløse og gir bedre transport og bevegelse. Vestene er også veldig praktiske og er laget av superglatte og svettebestandige materialer som gir et eksepsjonelt utvalg av komfort og ro når du bruker dem. Det finnes forskjellige typer vester for menn, hver med forskjellige stoffegenskaper. Du kan kjøpe vester for menn fra Salewa , Columbia , Adidas , Haglöfs , CMP .

Vanntette vester

De vanntette vesterne har et lag på det ytre stoffet med helt innbundne lukninger, og de kan ha en innebygd membrantrekk. En kappe fôr er et lag av materiale med mange små hull i det for å hjelpe med pusteevne fordi disse åpningene er så små at ikke vann kan komme inn i den. De vanntette vestene har en vanntett vurdering som lar deg forstå de mest passende værsituasjonene for den artikkelen.

Vindtette vester

De vindtette vestene er vestene som ikke slipper vinden igjennom. De er veldig nyttige for å holde deg varm. Selv om vindtette vester kan være tynne og ikke veldig varme alene, beholder vindtett all den isolerende luften som er begrenset av indre lag med klær, som motsatt blir blåst bort.

Pustende vester

Vester som puster, brukes ofte når det er varmere, noe som indikerer at kroppen trenger å bli kvitt varmen under kraftige aktiviteter som fotturer eller løping. Samtidig er det nødvendig å dekke til kroppen og holde den tørr, så det er viktig å puste vester for å være klar til å både frigjøre varme og holde seg tørr samtidig.


clouse menu Lukk