up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top
Hjemmeside flecha Herresko flecha flecha

Sko Boreal

()
load

Hvordan velge sko for å gå til fjells

Fjellklatring og tursko er målrettet designet for stive og tøffe terreng og har vanligvis stegjern. Det betyr at du kan feste et sett stegjern til turskoene / skoene dine og gå på terrengene enkelt og trygt. Disse skoene har bedre isolasjon enn vanlige løypesko, derfor er de varmere og mer egnet for fjellklatring.

Yttersåle

Grepet på yttersålen avhenger av materialet som brukes. Skinnsko med mykt gummimateriale gir best grep på bergarter, men de er ikke like holdbare. Hard gummisåler er mer motstandsdyktige mot støt og stein og er derfor ideelle for fjellklatring. Kvaliteten på yttersålens grep og stivhet gjør at du kan kontrollere bevegelse i bakker og fettete områder som våt underlag og snø.

Brukerstøtte

Når du velger sko for fjellklatring, må du sørge for at det gir god støtte. En godt tilpasset sko for føttene med høy stamme støtter artikulasjon av ankelen mens den balanserer totalvekten. Salomon , Salewa , Arcteryx , Columbia og Haglöfs tilbyr det beste utvalget av tekstilsko og gummisko.

Vanntetting

Med en helt stiv konstruksjon, må en tursko av god kvalitet være vanntette sko og robuste ettersom den varer lenger mens den beskytter føttene mot utsiden av elementer som regn, snø, stein og grener.


clouse menu Lukk