up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top

Hvordan velge Trekking Boots

Trekkingsko laget av lær av høy kvalitet gir utmerket slitestyrke, vanntetthet og holdbarhet. De er ideelle for tunge belastninger og ulendt terreng. Overraskende nok er det et bredt utvalg av valg fra ultralette løypesko til klatresko, tur eller trekkingsko og fjellstøvler. Det avhenger av turmålet ditt hvilken type sko som tilfredsstiller dine behov utendørs.

Hvordan velge Trekking Boots


• Du har en overflod av valg fra lette løpesko til termisk støvler for fjellklatring. Velg den som passer dine trekkbehov.
• Få en grunnleggende forståelse av skodelene som øvre, nedre, mellomsåle, yttersåle og andre komponenter før du tar en endelig beslutning.
• Uansett hvor du skal, sørg for at skoen du tar på, passer perfekt til din størrelse.

Typer Trekking Boots


Fjellsko
Pustende støvler for fotturer og fotturer er lette, lave kuttmodeller med fleksibel mellomsåle og ideelle for dagsturer.

Day Trekking Boots
Disse skoene er designet med mellomhøye og høye kuttmodeller og krever lite innbruddstid. De er fleksible og vanntette støvler og ideelle for korte fotturer. Salomon , Arcteryx , Salewa , Columbia og Haglöfs design og tilbyr et utmerket utvalg av herrestøvler.

Ryggsekkstøvler
For flere dagers fotturer er backpacking boots det beste valget. De er designet for tyngre belastninger og kommer vanligvis i modeller med høyt kutt som beskytter anklene mot å gni. Disse trekkingskoene er stivere, støttende og holdbare.


clouse menu Lukk