up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside flecha

Herresko

Herresko utendørs

Handle på vårt enorme utvalg av Herresko. Kjøp til en meget konkurransedyktig pris ditt utendørs utstyr i trekkinn.

Merkevarer av Herresko

Utvalgte produkter av Herresko

Hvordan velge utendørs sko

Støvler

Lavkuttede modeller med fleksible mellomsåle støvler er ideelle for fotturer. Disse turskoene gir komfort og letthet mens du går på ujevne terreng. Tursko er ultralette og behagelige å ha på. Videre må du velge høykutt med stivere mellomsåle støvler som gir utmerket støtte til anklene for flerdagsturer. De er holdbare, lettere og funksjonelle også for fjellturer. Salomon , Arcteryx , Salewa , Columbia og Haglöfs tilbyr tursko med best ytelse.

Klatresko

Fjellklatring krever fottøy av høy kvalitet som grensesnittet mellom deg og steinene. Når du velger en klatresko, må du vurdere noen få faktorer, for eksempel hvilken type klatring du er ment å gjøre. Hva vil du velge for en nøytral, moderat eller aggressiv klatresko? Hvilke funksjoner liker du å ha i skoene som fôr, stropper, blonder? Hvordan få riktig passform? I et nøtteskall må en klatresko passe perfekt, gi komfort, bedre grep og høy ytelse. Du kan kjøpe klatresko fra La Sportiva , Black Diamond , Millet og Scarpa .

Sandaler

Hvis du er lei av å bruke løpesko og tursko, er det et flott alternativ for deg å vandre i sandaler. Hvorfor er det fint å vandre i sandaler om sommeren? Vel, for å få lindring av å bruke sokker og sko hele dagen, blemmer, fuktighet og friksjon, er sandaler som er spesialdesignet for å la føttene puste og holde seg tørre. Noen av de kjente merkene som tilbyr en bred samling sandaler er Salomon, Columbia, Adidas , La Sportiva og Merrell.

Sko

Tursko er designet for å vare lenger enn noen løypesko. På grunn av sin struktur og ekstra beskyttelse funksjoner, tursko er litt tyngre enn joggesko. De er stivere, høy ytelse og holdbare. Hvis du vil vandre om vinteren, bør du vurdere å kjøpe vanntette tursko som presterer bedre i regn og snøsesonger. Få det beste utvalget av tursko fra Salomon, Salewa, Arc´teryx, Columbia og Haglöfs.

Tøfler

Du kan også ha utendørs tøfler med deg mens du er på tur eller vandring. Disse tøflene er holdbare; gir ytterst beskyttelse og støttende fotseng, og grippy yttersåle som gjør dem ideelle for fotturer i steinete og baklandsveier. Montane og Nordisk er kjente merkevarer som designer og produserer tøfler av høy kvalitet for utendørsopplevelser.

Tilbehør til utendørssko til menn

Vandringssko av god kvalitet trenger støtte, stabilitet, lettvekt, demping, funksjonalitet, pusteevne, holdbarhet, stivhet og komfort. Fremfor alt må de være perfekt egnet for å gi deg en smertefri utendørs opplevelse. Salomon, Columbia, Haglöfs, La Sportiva og Aku Aku tilbyr de beste utendørs skoene og tilbehøret som innleggssåler, snorer, beskyttelser, varmere og kremer.


clouse menu Lukk