up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top

Hvordan velge hydreringspakker?

Vann ryggsekk for løping

En ryggsekk med rennende vann er en type fuktighetssystem formulert som en ryggsekk med lagring, vanligvis laget av gummi eller myk plast. Løpsvann ryggsekken inneholder en hette med munn for fylling med væske og et rør som gjør at brukeren kan drikke lett. Det hjelper deg med å holde deg hydrert under løping. Du kan kjøpe de beste hydratiseringspakker fra Salomon , Columbia , Adidas , CMP , Trangoworld .

Kjører hydreringspakker

Løpende hydratiseringspakker er spesielt beregnet på å bære vann og gjøre drikke behagelig og aktivt. Ved å bruke løpende hydratiseringspakker trenger du ikke å stoppe for å ta en slurk vann, du tar bare drikkerøret som er festet til vannpakken.

Ryggsekker med vannflaske

En ryggsekk med vannflaske brukes til å holde vannflasken under kjøring. Den har veldig høy kvalitet og er veldig holdbar. Den er bærbar og behagelig å bære. Den har justerbare stropper slik at den kan være enkel å bære på ryggen. Vannflaskesekken har vannavstøtende plast og en glidelås langs siden for enkel tilgang.

clouse menu Lukk