`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Icebreaker

Icebreaker 200 Oasis Napasoq Lines

  • Icebreaker 200 Oasis Napasoq Lines
  • Icebreaker 200 Oasis Napasoq Lines

Icebreaker 200 Oasis Napasoq Lines

Produktbeskrivelse Icebreaker 200 Oasis Napasoq Lines

200 Oasis langermet Crewe Napasoq Lines er perfekt for kaldt vær eller hverdagslag, og er laget av naturlig myk og pustende 100% merinoull.


Egenskaper:

100% Merino Myke merinofibre som regulerer kroppstemperaturen under alle værforhold og motstår lukt
Raglan ermet konstruksjon for mobilitet
Grunnlag
Passform: Slank


Spesifikasjoner:

Stoffvekt: 200 lett
Vekt: 06 = 100 g
Stoffinnhold: 100% ull

Naturlig. Etisk. Bærekraftig:
Merino er super lett, myk, ikke kløende, ikke klam, varm i kulde og kjølig i varmen, og har en mirakuløs evne til å motstå lukt. Fordi den ble laget i fjellet i stedet for i et petrokjemisk laboratorium. Merinoullfiber er naturlig fornybar, resirkulerbar og biologisk nedbrytbar *.

Naturlig luktbestandig
Ingen kløekomfort
Regulerer kroppstemperaturen


Omsorg:

Maskinvask varm. Vask med like farger. Ikke bruk mykningsmidler. Fest alle lukkene for å vaske og tørke. Ikke blek. Ikke tørketrommel. Linje tørr i skyggen. Varmt jern. Ikke stryk trykk, pynt og tilbehør. Ikke tørrrens.Akkurat nå er produktet Icebreaker 200 Oasis Napasoq Lines på lager hos trekkinn. Finn ut hvilken andre utendørs produkter merketIcebreaker har i din nett utendørs butikk. Gjør alle antrekk din egen med denne sesongens utvalg av T-skjorter modeller. På trekkinn lager vi de nyeste stiler og design av Barneklær. Bla gjennom vårt utvalg og finne utendørs artikelen som passer dine behov.

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk