up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Izas
360

Izas Jakke Pats

plus
  • 360Izas Jakke Pats
  • Play videoIzas Jakke Pats
  • Izas Jakke Pats

Izas Jakke Pats

Produktbeskrivelse Izas Jakke Pats

Menns lett teknisk jakke bygget inn i 2760-serien, designet for sport som krever lite letthet og volum til de klærne, men uten å miste de tekniske kvaliteter som bringer membranen Mount-Text.


Denne teknikken membranstruktur hvis viktigste kjennetegn er nanopores, 5000 mm vannsøyle og pusteevne på + / - 5,000 gr/mq/24, er et beskyttelseslag bestående av et oljeavstøtende polymer, og karbon. Dette gir vanntetthet og pusteevne ledsaget alle glidelåser og sømmer er varmeforseglet.


Foruten borrelåsjustering mansjetter, justerbar og avtakbar hette med glidelås, justerbar bunn gummi kropp og Ventilasjonsåpninger med glidelås i Asilas. Ca. 400gr.


Funksjoner:


- Jakke gjort veldig lett stoff


- Membran 5.000 5.000 pustende vanntett


- Tapede sømmer


- Vanntette glidelåser, avtagbar hette


Med Izas Jakke Pats kan du nyte dine fritidsaktiviteter uten komplikasjoner. Hvis du liker merket Izas og deres utendørs produkter, gå inn på kategorier av Herreklær produkter som du leter etter og legge inn bestillingen så snart som mulig og motta det innen noen få dager. Vårt mål ved trekkinn er å lage produkter av høy kvalitet tilgjengelig for alle med en effektiv verdensomspennende levering.

Spesifikasjoner Izas Jakke Pats

Hette
Farge
Funksjoner
Type jakke

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up