`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Izas

Izas Nimba Pants

Izas Nimba Pants

Izas Nimba Pants

Izas Nimba Pants

Izas Nimba Pants

Izas Nimba Pants

Izas Nimba Pants

Izas Nimba Pants

  • Izas Nimba Pants
  • Izas Nimba Pants
  • Izas Nimba Pants
  • Izas Nimba Pants
  • Izas Nimba Pants
  • Izas Nimba Pants
  • Izas Nimba Pants
  • Izas Nimba Pants
  • Izas Nimba Pants

Izas Nimba Pants

Produktbeskrivelse Izas Nimba Pants

Stretch nylon Nimba dame nylonbukser med Mount Strech teknologi som avstammer vann og gjør det pustende.

Mount Stretch (Technical Fabric)

Mount Stretch beskytter deg mot vann i alle tilstander. Et stoff utarbeidet slik at et ugunstig klima ikke stopper dine planer. Det tillater rømming av kroppsdamp, og hjelper kroppen å holde seg tørr og varm. Det er elastisk, tilpasser seg kroppen din uten deformering.

AWPS (Alt værbeskyttelsessystem): Coolspeed er det nye og trøstende materialet utviklet av Shenli Co. Ltd. Designet for å øke sportytelsen din ved å absorbere svette og overføre den til overflaten av plagget.

Tørke (Funksjonsbeskyttende stoffer) Transpirasjon av fuktdamp gjennomsyrer vevet. Ytre overflaten trekker ut svetten fra stoffet og ekspanderer på den for maksimal fordampning. Den indre overflaten forblir tørr og behagelig ved siden av huden.

Kvinners fjellsorte bukser med vannavstøtende, pustende, hurtigtørking og elastisk Mount Strec-teknologi. Den elastiske i 4 retninger med elastisk linning og belte. Forformede knær og sidelommer med glidelås og varmeforsegling på ben.

spesifikasjon:

Mønster: Middels passform

Nylonbukser 90% + 10%

210g / m2 + 8%


Bestill nå din Izas Nimba Pants og motta den hjemme innen få dager. Du kan dessuten velge forskjellige størrelser og farger for Izas Nimba Pants, på denne måten tilpasser den seg dine behov. Akkurat nå Izas Nimba Pants på lager og prisen er 52.49 $. Med vårt utvalg av Bukser artikler, kan du finne alt du trenger på ett sted.

Kundeomtaler og spørsmål (7)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Perfekte bukser

-

Buksene er superkomfortable å ha på seg! Passer perfekt, figurkramende, elastiske Super turbukser med mye bevegelsesfrihet!

Flotte bukser

-

Buksene er veldig bra og av høy kvalitet. Deler av knærne er smeltet og det er en glidelås ned, samt en snor som lar deg stramme om nødvendig. Jeg kjøpte en størrelse Small og det er et stempel på meg, bortsett fra buksens lengde. Men høyden min er liten, så vanligvis er alle buksene lange. Det er tilfeldig hvis noen som meg visste litt. Jeg hadde på dem allerede, og lengden på buksene mine plaget meg ikke i løpet av turen. Jeg er veldig fornøyd med produktet

Izas nimba bukser

-

Buksene er veldig bra og av høy kvalitet. Deler av knærne er smeltet og det er en glidelås ned, samt en snor som lar deg stramme om nødvendig. Jeg kjøpte en størrelse Small og det er et stempel på meg, bortsett fra buksens lengde. Men høyden min er liten, så vanligvis er alle buksene lange. Det er tilfeldig hvis noen som meg visste litt. Jeg er veldig fornøyd med produktet

Flott for fotturer

-

Flott materiale for fotturer, elastisk og lett tørt, passende for reise. Kan være at jeg er slank, størrelse Small føles litt romslig for lårene. Jeg er 164 cm og 50 kg.

Komfortabel og varm, det jeg trengte.

-

Hvis du vil bli varm med lite klær, er dette buksen, stoffet er veldig lett og det ser ut til at det ikke vil ly, men det har hår inni og de er super varme. Jeg vil ikke ha dem til fjells, men jeg trener mye med hunden og bruker mye kulde og fuktighet om natten, i treningsleiren, i går satte jeg dem på så snart jeg hadde dem og bevegeligheten var utmerket, de tilpasser seg enhver bevegelse og jeg passerte ikke kaldt. En stor suksess. Problemet mitt er at jeg ikke er høy, og jeg synes de er store til tross for at jeg kjøper x-ene, takket være det faktum at de har en løpesnor og et belte, kan jeg bruke dem, og hoftene mine, vel, fordi de er lei for at de ikke gjør meg til en god figur, men for noen andre høy, minst 1,58, og det er tynt er veldig kule, veldig vakre på varme og elastiske!

Det passer veldig bra

-

Veldig behagelige og elastiske bukser. Føler meg veldig bra

Flott produkt

-

bra produkt

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lignende produkter

Se alle produkter

Lukk