up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Julbo
360

Julbo Solbriller Vermont Classic

plus
  • 360Julbo Solbriller Vermont Classic
  • Play videoJulbo Solbriller Vermont Classic
  • Julbo Solbriller Vermont Classic

Julbo Solbriller Vermont Classic

Produktbeskrivelse Julbo Solbriller Vermont Classic

VERMONT CLASSIC / historie i å gjøre


Våre tradisjonelle fjellklatring solbriller er tidløse klassikere og et symbol på vår historie med fjellene. Rockestjerner, fjellklatrere og Julbo fans fra alle samfunnslag har rost dem til himmelen. For å feire vår 125 års jubileum og gi våre fans solbriller de forventer, har vi gjenutgitt den legendariske Vermont. Dette er vår tradisjonelle fjellklatring modell med runde glassene, lær nosepiece og sideskjermer.Funksjoner:


Total Cover: Maksimal beskyttelse i ekstreme forhold againsst sterkt sollys


Base 6


360º justerbare templer: Stem ender sving i alle retninger, lett å bære og godt hold når slitt med hjelm, beanie eller rett og slett alene


Skinn dekker: Symbol av breen solbriller, dekker lær beskytte generasjoner av fjellentusiasterSpectron Polykarbonat Linse: Lys, men med god støt motstand er allsidig og tilpasser seg godt til alle idretter.


Spectron 4:


Anti reflekterende belegg: Reduserer slitasje på øynene og eliminerer irriterende reflekser.


Flash Behandling: forbedrer filtrering av synlig lys gjennom et speil effekt på linsen.


Sats for overføring av synlig lys: 5%


Index of Vern: CAT4


Hvis du ønsker å vite mer om Julbo Solbriller Vermont Classic, eller andre produkter av merket Julbo i Beskyttelse kategorien hos trekkinn er du heldig fordi vi har et stort tilbud for ulike produkter, slik at du kan realisere dine utendørs aktiviteter med det beste utstyret. Ikke glem å også sjekke ut vår Solbriller kolleksjon som du kan velge utendørs produkter fra Julbo, en av de største merkene i bransjen.

Spesifikasjoner Julbo Solbriller Vermont Classic

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Zalige bril

-

Perfekt pasmaat Sit meget komfortabel Toppprodukt!

Flott linse

-

Briller ankom i tide, utmerket linse, vakker årgangsmodell, utmerket passform! Fornøyd

Vakker

-

Nydelig linse og kvalitet som beskrevet! Flott kjøp

Gode briller.

-

komfortable solbriller på isen.

Utrolig

-

SOM DU KAN SE! DE ER KOMFORT, VAKKER OG ALT !!

Produkt i henhold til beskrivelsen

-

Produktet er som vist på bildene (linsene er imidlertid litt mørkere, har en tendens til svart i den svarte versjonen) og ankom innenfor den fastsatte tidsrammen. Utførelsen er utmerket, og de forskjellige lærdelene er avtakbare for å sikre allsidighet. Utmerkede linser.

Yulbo klipper

-

Fantastiske briller mann, jeg bor i Arktis, og dette er de mest hardcore / hardt / / fasjonable brillene i spillet. Stor Trekkin levering og flott selskap med super kundeservice (hadde et spørsmål om levering og ble hjulpet innen 1 dag).

Julbo vermont isglass

-

Utmerket og rask leveringstjeneste. Fantastiske briller, ikke til bruk i et urbant miljø, bortsett fra i de lyseste timene. Perfekte briller for fjellmiljøet: de fester seg godt til alle deler av ansiktet, beskytter øynene og nesen og beskytter veldig effektivt mot lys. Anbefalt

Kvalitet og stil

-

Komfortable briller og trykker ikke noe sted, men sitter godt på hodet, selv i det heftigste apparatet i fornøyelsesparken. Sidevernene er ikke bare for utseende, men blokkerer virkelig lys fra siden. Synsfeltet er bedre enn jeg forventet med briller der det er sidevakter. Jeg kan anbefale til alle. God shopping en gang for alle. A +++

Er bra

-

Nei, det er kult. Dessuten er den mye lettere enn jeg trodde, og jeg tror den ikke vil bli sliten selv om jeg har den på lenge.

Utmerkede briller

-

Utmerkede fjellglass, de passer godt til ansiktet og lar deg ha en klar visjon selv med refleksjon av snø og intens sol

Enorm

-

Alt i orden, perfekt produkt Det tar litt tid å komme, men alt under forhold og veldig godt pakket

Perfekt, hvis vi forstår hvordan det fungerer ...

-

Jeg fikk Julbo Vermont-brillene mine, og jeg er strålende fornøyd. Jeg hadde bestilt Dakine snowboardbukser med den, og jeg fikk en e-post med beskjed om at den ikke var på lager. E-postmeldingen ga tydelig uttrykk for at jeg enten kunne vente på produktet før bestillingen ble sendt, erstatte det eller kansellere det. Jeg ventet en uke før jeg spurte igjen hvor bestillingen min var, og jeg fikk raskt beskjed om at buksene var tilgjengelige, men at jeg måtte vente. Ønsket ikke lenger å vente, jeg kansellerte min buksebestilling og brillene mine ble sendt som planlagt samme dag. Jeg mottok dem omtrent ti dager senere (og venter fortsatt på å vite om jeg skal betale tollgebyr på dem eller ikke, får vi se).

Flott produkt

-

Jeg elsker Julbo Vermont, disse er flotte for fjellet,

Punkter. julbo vermont classic

-

Brillene super super drømte om å kjøpe med runde linser. Neste år (2020) tar jeg dem opp til Khan Tengri (7010m). Takk til butikken. Jeg kjøpte mange sports ting der. Jeg er fra Ukraina.

Det beste kjøpet

-

De beste glassene, og jeg sier ikke det, de er virkelig de beste, ganske enkelt vakre, av god kvalitet og varighet. Ekstremt nyttig på fjellet. Jeg elsker dem ❤️

Elsker disse sunniene og kjøpsprosessen

-

Kommer fra en ekstern by i Australia, er jeg alltid skeptisk til å kjøpe på nettet, ettersom pakker noen ganger ikke lager det her, spesielt ettersom vi ikke har brevbokser, bare postkontorbokser. Imidlertid kom glassene rett på tid, og jeg kunne spore dem hele veien til den nærmeste storbyen (Perth), da ringte jeg TNT og de rådet Australia Pist hadde tatt dem til Broome. Så langt brillene går - jeg elsker dem. Godt laget, god størrelse, solid og passer godt. Veldig fornøyd med prosess.

Briller

-

utmerket

Amazing!

-

Veldig bra briller!

Produkt topp

-

Bare SPECTAKULAR

Jeg elsker dem

-

Vakre og komfortable, de ser bra ut og solkrem

Så gammel skole!

-

Et slikt klassisk utseende. Ikke bare funksjonell og god kvalitet, men den kommer med en historie. Mid-priced, og verdt hver øre og litt mer ...

Nydelige briller!

-

Den passer perfekt. Det ser ut som en rockestjerne!

Alt perfekt

-

Brillene er det jeg forventet, veldig god kvalitet og utmerket butikk service, produktene kom uten problemer, sporing ordren veldig bra!

Ikke dårlig

-

Jeg leter etter briller for mitt arbeid som beskytter både solen i klasse 4 (jeg har veldig klare øyne) og støv, med et originalt utseende ... Jeg er ikke skuffet over mitt kjøp, selv om å ha på seg dem i noen timer, føles i nesen og bak ørene ... Og jeg liker også kontrasten de bringer til fargene ...

Flott utseende

-

Disse brillene er super mørke. Hva mer kan du be om på en solrik dag!

Excelleent

-

kult, stilig, god passform

Elegant glass.

-

Briller er mer praktisk for et lite hode med nær-set øyne. Det er det, kort og tydelig.

Elegante briller

-

Poeng for et lite hode med tett satt øynene. Det er det, kort og tydelig.

Takk

-

Jeg ønsker å takke alle Trekkin. Utmerket service. Artikkelen er av utmerket kvalitet og service av dere er veldig bra. Tilbake til butikken! klemmer !!

Utmerket kjøp

-

utmerket produkt, fullt ut i samsvar med kjøp

Komfortabel

-

Veldig behagelig og gode objektiver for å vise gjennom!

Julbo vermont klassiker

-

Store briller for aktive mennesker.

Utmerket kjøp

-

Utmerket !!! .. takk

Julbo vermont klassiker

-

De er bedre enn på bildene. Gode ​​solbriller til en svært god pris.

Perfekt !!!!!!! 5stelle⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

-

Fullt soddisfatto.ottimo sito.felicissimo av tutto.grazie.

Kjølig

-

al'ancienne og se bra ut for øyeblikket

Julbo vermont

-

Godt poeng, men fortsatt ikke perfekt løgn i ansiktet, må du måle.

Produktet kom i god stand

-

Resepsjon briller tok to uker til Sveits, men produktet kom i god stand. takk

Julbo vermont klassiker

-

god ~~ ^^

Alt perfekt

-

Han kom til byen min raskere enn forventet, og linser som jeg forestilte. Oppbevares sterkt anbefalt. Hilsen fra Huaraz, Peru.

Perfekt kjøp!

-

Utmerket service, produktet har kommet i perfekt stand og oppfyller alle mine forventninger!

Utmerket service

-

Utmerket service ... helt fornøyd. Varer mottatt veldig fort! Takk skal du ha..

Kjapp levering

-

Tusen takk. Alle elementene var akkurat det jeg bestilte og den levert til meg veldig fort. Jeg vil kjøpe igjen fra deg. Fortsett det gode arbeidet.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up